Evenementen

Mocht u een activiteit missen in het overzicht of mochten gegevens niet kloppen, dan ontvangen we hierover graag een bericht op ons mailadres ln.swueinsroognull@eitcader.

Evenement details:

• Twee fraaie treffers bezorgen Hector punt

SV Hector heeft vanmiddag het vierde punt van deze competitie behaald. De ploeg van trainer Ate Relker, waar Mark Alink zijn rentree maakte (foto), speelde verdienstelijk gelijk tegen NEO, 2-2. Chris Haverslag en Rick Biesemaat zorgden met fraaie treffers voor de Goorse productie. In de slotfase kreeg Martijn ten Thije nog rood aan de zijde van Hector. Door de puntendeling voert Hector de druk op bij Vogido, dat met 10-3 verloor van Glanerbrug.

Hector - NEO

Hector kwam op zeer fraaie wijze op voorsprong. Chris Haverslag wist de bal vanaf 40 meter over de Bornse goalie te liften. De doelman zat er nog wel even aan, maar hij kon niet voorkomen dat Hector brutaal de leiding nam. De toeschouwers en spelers stonden vervolgens te lang na te genieten en werden nog geen minuut later alweer met beide benen op de grond gezet. De Hector-defensie liep elkaar in de weg, waarna NEO de 1-1 aantekende. NEO toonde zich daarna de betere ploeg, maar de hartstocht van Hector hield de thuisploeg op de been.

In het tweede bedrijf kwamen de Goorse groen-witten weer op voorsprong. Rick Biesemaat wist een flitsende aanval op zeer bekwame wijze af te ronden, 2-1. De aanvaller, die kampt met ademhalingsproblemen, werd even later vervangen door Mark Alink, die ook weer zijn minuten maakte. NEO raakte na de achterstand niet in paniek. Dat was met name te danken aan verdediger en oud-prof Niels Oude Kamphuis die zijn elftal op sleeptouw nam. NEO drukte Hector tegen de muur, die uiteindelijk moest bezwijken. Martijn ten Thije trok een Bornse speler naar de grond en de toegewezen strafschop werd benut (foto onder). Toch zat er een luchtje aan de penalty, want de aanvaller van NEO dook wel erg gretig naar de grond. Even later kreeg Martijn ten Thije opnieuw de schijnwerpers op zich gericht. Hij moest zeven minuten voor tijd inrukken met rood. Hector moest even billenknijpen, maar de ploeg van trainer Ate Relker hield zich staande.