Broertje voor Goors- en Maarkelsnieuws

Er is een nieuwe loot aan de boom met de lokale sites voor kernen in de Hof van Twente. Sinds deze week is ook Wegdamsnieuws.nl in de lucht. De lokale, digitale dorpskrant voor Hengevelde. De site is in de lucht geholpen door de mensen achter Goorsnieuws.nl en wordt voorzien van content door een aantal prominente Hengeveldenaren. Een aantal jaren geleden werd ook Maarkelsnieuws.nl geboren uit de organisatie achter de Goorse nieuwssite.

headerwegdamsnieuws

Gerelateerde berichten

  • ramsnicolien3 juli 2012 Nicolien Rams blij met kledingactie Rams Een opmerkelijke mail van Nicolien Rams. Zij zag in de Schoolfeesttent tijdens het borreluurtje de heren van de nieuwe online winkel Rams23 en kwam in een Goors onderonsje. Haar achternaam […]
  • PROFICIAT12 oktober 2011 PROFICIAT HALLO JOLANDA(SARA) VAN HARTE GEFELICITEERD MET JE 50E VERJAARDAG. NOG VELE JAREN TOEGEWENST IN GOEDE GEZONDHEID. GROETJES JOLANDA BOSMAN
  • Decor-eendenfamilie ontvreemd Laarstraat24 mei 2016 Decor-eendenfamilie ontvreemd Laarstraat Nog geen twee dagen geleden hield deze van kunststof  vervaardigde moedereend met haar twee jongen trouw de wacht voor hun woning in de Laarstraat, nu zijn ze vermist. Onverlaten hebben […]
  • Wandelen over dreven in Deepn1 maart 2012 Wandelen over dreven in Deepn Wandelsportvereniging Tempo DMG (Diepenheim Markelo Goor) organiseert zondag vier winterwandeltochten door de prachtige natuur van Diepenheim. Het vertrek is vanuit het Cultureel Centrum […]
  • Jubileumeditie Hofpopvoices in Reggehof21 november 2012 Jubileumeditie Hofpopvoices in Reggehof Komende zondag wordt voor de tiende keer de grote finale van Hofpopvoices in De Reggehof gehouden. Tijdens deze feestelijke jubileumeditie gaan de beste zangers en zangeressen van de […]