Bomvolle kantines tijdens Playbackshows Hector en Twenthe

Het is een beproefd concept en altijd een garantie voor gezelligheid en succes. De Playbackshows aan het begin van het jaar bij SV Hector en vv Twenthe. Gisteren was het weer zover nadat bij Hector de jeugd ook zaterdag al op het podium kwam. Bij Twenthe won het zaterdagteam met een parodie op Veronica Inside. Bij Hector was Hector 8 de winnaar met een medley waarin werd ingegaan op recente (Goorse) gebeurtenissen én een heus gevecht tussen ‘Rocco’ Verhoeven en Badr ‘Jari’. De dames van Hector 7 tegen 7 werden tweede met een lange songfestivalmedley (foto).

Gerelateerde berichten

  • Playbacken, klootschieten en darts…20 januari 2018 Playbacken, klootschieten en darts… De Goorse voetbalclubs beginnen volgende week aan de competitie en sluiten alledrie de winterstop af met 'buitenschoolse activiteiten. Zo is de kantine van Hector vandaag en morgen het […]
  • Dameselftal wint Twenthe got talent16 januari 2017 Dameselftal wint Twenthe got talent Een bomvolle kantine op sportpark 't Piepwillem gistermiddag. Daar werd het jaarlijkse festijn 'Twenthe got talent' gehouden. Een bonte verzameling van acts verzorgd door de teams van de […]
  • Klootschieten bij GFC, optredens bij Hector18 januari 2016 Klootschieten bij GFC, optredens bij Hector De winterstop wordt door de Goorse voetbalverenigingen gebruikt voor andere activiteiten dan het spel binnen de krijtlijnen. Zo gingen de GFC-ers doe weekeinde op pad om in en net buiten […]
  • Hector-Markelo weer afgelast, C-meiden winnen playbackshow16 januari 2016 Hector-Markelo weer afgelast, C-meiden winnen playbackshow De inhaalwedstrijd in de vierde klasse B tussen sv Hector en Sportclub Markelo gaat morgen niet door. Het veld op sportpark 't Doesgoor heeft teveel te lijden gehad onder de slechte […]
  • Thuiswedstrijden voor Goorse clubs in vierde klasse1 oktober 2022 Thuiswedstrijden voor Goorse clubs in vierde klasse Wie vandaag en morgen zin heeft aan een potje voetbal kijken heeft in Goor wat te kiezen. De vlaggenschepen van de Goorse clubs spelen alle drie een thuiswedstrijd. Allereerst komt GFC […]