Inreda Diabetic ondernemer van het jaar

Inreda Diabetic is vanavond gekozen tot ondernemer van het jaar 2019. Dat gebeurde tijdens de Nieuwjaarsreceptie van Goor Collectief in zaal De Bebsel. Het bedrijf van Robin Koops heeft een kunstmatige alvleesklier ontwikkeld die het welzijn van suikerpatiënten enorm kan verbeteren. Deze vinding werd ook al benoemd tot Nationaal Icoon. Inreda, werd ook door de deelnemers aan een poll op deze site, verkozen boven de andere twee genomineerden: FS Solutions en De Reggehof. Koops kreeg maar liefst 70% van de stemmen én de Publieksprijs die voor het eerst werd uitgereikt. Het is voor de tweede keer dat Koops is verkozen tot Goors Ondernemer van het jaar. Ook tijens de Nieuwjaarsreceptie in het begin van 2014 kreeg hij deze prijs.

Vlnr: Robin Koops, Peter Horselenberg (FS Solutions) en Clement Postmus (Reggehof)