Jan Hulsegge acteur in film Finkers en ter Steege

Gorenaar Johan Hulsegge speelt een rol in de nieuwe film ‘De beentjes van Sint-Hildegard’ waarin Herman Finkers en Johanna ter Steege de hoofdrollen vertolken. De 83-jarige Hulsegge speelt in de Twentse film een demente bejaarde in een verzorgingstehuis waarin ook Finkers’ personage Jan uiteindelijk terecht komt na een 25-jaar durend huwelijk. Dat ziet hij letterlijk in een gesloten afdeling veranderen. Dochter Liesbeth zit met haar afgepaste en jaloerse vriend in eenzelfde schuitje als haar vader. In de film nemen ze hun partner onder de loep en rijst de vraag: Hoeveel liefde is te veel liefde? De beentjes van Sint-Hildegard is geregisseerd door Markeloër Johan Nijenhuis en gaat op woensdag 12 februari in première in Kinepolis Enschede. Jan Hulsegge is ook bekend als schrijver. Iets meer dan twee jaar geleden presenteerde hij zijn debuutroman ‘Pedro’s wraak’.

Jan Hulsegge, links naast Herman Finkers

Gerelateerde berichten

  • Beentjes in trek in Alleman8 juli 2020 Beentjes in trek in Alleman De kop is d’r af. De eerste elf voorstellingen bij Filmhuis Alleman in De Reggehof zijn inmiddels achter de rug. In vier dagen tijd zagen al meer dan 800 mensen uit Goor en de overige […]
  • De Beentjes van Sint Hildegard zes keer in Filmhuis Alleman5 juni 2020 De Beentjes van Sint Hildegard zes keer in Filmhuis Alleman De succesvolle Twentse film 'De beentjes van Sint Hildegard' is in september nog zes keer te zien in het Goorse Filmhuis Alleman. De film van regisseur Johan Nijenhuis met hoofdrollen […]
  • Schrijver Hulsegge 60 jaar getrouwd met zijn Alie18 februari 2022 Schrijver Hulsegge 60 jaar getrouwd met zijn Alie Hij kwam nog niet zolang geleden in het nieuws met het uitbrengen van zijn boek De Schoolfeestmoorden en is speelde ook een rol in de succesfilm De beentjes van Sint Hildegard. Afgelopen […]
  • Boek Schoolfeestmoorden te koop na feestelijke presentatie25 oktober 2021 Boek Schoolfeestmoorden te koop na feestelijke presentatie Het eerste exemplaar van het nieuwe boek 'De Schoolfeestmoorden' van Gorenaar Jan Hulsegge is afgelopen zaterdag overhandigd aan voorzitter Erwin Zwierink van de stichting School en […]
  • De Schoolfeestmoorden: Thriller met oorsprong op de weide…11 oktober 2021 De Schoolfeestmoorden: Thriller met oorsprong op de weide… Er is veel geschreven over het Feest der Feesten maar een fictieve thriller over gebeurtenissen tijdens het School en Volksfeest was er nog niet. Straks wel want op 23 oktober presenteert […]