Goor massaal in actie

Het Coronavirus heeft ook een menselijke glanszijde. Zo blijkt deze dagen zeker ook in Goor waar verschillende instanties, bedrijven én particulieren op verschillende manieren hulp aanbieden via social media. Zo wordt er veel gereageerd op de post van deze site onder de noemer ‘Goor in actie’ en zijn er ook andere initiatieven zoals van Aqua+ dat mondkapjes doneert aan diverse zorginstellingen. Ook Ecosol Isolatie doet een duit in het zakje door de bedrijfsbussen met chauffeurs beschikbaar te stellen voor het rondbrengen van medicijnen, boodschappen of maaltijden. Op de Whee is een buurtpreventie-app opengesteld voor verzoeken op hulp op diverse manieren. Kinderen worden op diverse gestimuleerd om de ouderen in verzorgingstehuizen op te vrolijken met kleurplaten en knutselwerkjes terwijl ook Salut de hulpvragen samen probeert te brengen. Goor Collectief stak eerder deze week, middels het uitdelen van bossen bloemen, de zorgverleners al een hart onder de riem (foto).

Gerelateerde berichten

  • Salut biedt overzicht diensten tijdens Corona-crisis23 maart 2020 Salut biedt overzicht diensten tijdens Corona-crisis Welzijns-organisatie Salut heeft een overzicht gemaakt van de diensten die te raadplegen zijn en de initiatieven die genomen zijn in Goor en omgeving in deze moeilijke periode waarin de […]
  • Eindelijk weer dicht bij moeder…26 mei 2020 Eindelijk weer dicht bij moeder… Een gedenkwaardig moment gistermiddag bij Huize Herfstzon. Daar werd het zogenoemde 'bezoekerscafé' geopend. Door de versoepeling van de Coronaregels mogen verpleeghuizen voorzichtig weer […]
  • Paasloterij voor minder bedeelden9 april 2020 Paasloterij voor minder bedeelden Holtmaat Catering organiseert in samenwerking met Goor Collectief een loterij om in totaal 60 minder bedeelde gezinnen in Goor en andere kernen in de Hof van Twente een Paassalade aan te […]
  • Gemeente stelt hal stadhuis beschikbaar voor vaccinatie9 augustus 2020 Gemeente stelt hal stadhuis beschikbaar voor vaccinatie De gemeente Hof van Twente gaat in Goor ruimtes beschikbaar stellen voor het geven van de griepprik, dit najaar. In verband met de geldende Coronaregels (anderhalve meter afstand) heeft […]
  • Gratis hulp bij uitgestelde belastingaangifte19 augustus 2020 Gratis hulp bij uitgestelde belastingaangifte Voor mensen die tot 1 september uitstel hebben aangevraagd van hun belastingaangifte zijn er nu extra belastingspreekuren in de bibliotheek in Goor. De gratis hulp wordt geboden op […]