Tuinconcert Jaman in tuin Stoevelaar

De bewoners van woonzorg-centrum De Stoevelaar en De Wheehof kunnen morgenmiddag genieten van een optreden van de bekende zanger Jaman. De Deventernaar komt samen met Michael Pigge optreden in de tuin zodat de bewoners vanaf de balkons en in de tuinen mee kunnen genieten. De verpleeghuizen mogen in verband met het Corona-virus niet meer bezocht worden en daarom zijn er diverse initiatieven ontstaan om het voor de ouderen en andere hulpbehoevenden toch enigszins draaglijk te maken. Jaman, vertolker van het Nederlandse lied, komt op initiatief van Gorenaar Auke Kramer die al eerder een actie op touw zette voor de minder bedeelden uit Goor. Het is niet de bedoeling dat er morgen andere belangstellenden komen kijken bij De Stoevelaar. Samenscholing is immers verboden tijdens deze Corona-crisis. Het optreden zal via Facebook wel ge-streamd worden.

Jaman

Gerelateerde berichten

  • Toch geen tuinconcert Stoevelaar27 maart 2020 Toch geen tuinconcert Stoevelaar Het tuinconcert dat de bekende zanger Jaman vanmiddag zou geven bij De Stoevelaar en De Wheehof gaat toch niet door. De directie van de zorginstelling durft het niet aan en heeft aan de […]
  • Inloopochtenden bij dagvoorziening Binnenhof20 februari 2019 Inloopochtenden bij dagvoorziening Binnenhof Dagvoorziening Binnenhof in De Stoevelaar gaat op elke eerste maandag van de maand gratis inloopochtenden houden. Iedereen kan dan vrijblijvend een kijkje komen nemen en een kopje koffie […]
  • Stoevelaar en Wheehof zoeken vrijwilligers29 maart 2017 Stoevelaar en Wheehof zoeken vrijwilligers De Goorse woonzorgcentra De Stoevelaar en De naastgelegen Wheehof zijn dringend op zoek naar vrijwilligers die werkzaam willen zijn bij verschillende afdelingen en bij diverse […]
  • Vrijwilligers gezocht voor De Wheehof23 november 2019 Vrijwilligers gezocht voor De Wheehof Voor Carintreggeland Huis De Stoevelaar en De Wheehof is de instelling op zoek naar vrijwilligers voor diverse activiteiten. Een voor de zangmiddag, een bij de bewegingsmiddag voor […]
  • Stoevelaar maakt plaats voor nieuwe gebouwen16 oktober 2019 Stoevelaar maakt plaats voor nieuwe gebouwen Het was decennia lang een gezichtsbepalende flat bij de binnenkomst van Goor vanaf de richting Markelo maar dat gaat veranderen want De Stoevelaar wordt nieuw gebouwd. Ook de rest van het […]