Ook Herman en Elfriede al 60 jaar in de echt verbonden

Het was zestig jaar geleden blijkbaar een vruchtbare dag om te trouwen. Want naast Frans en Riek is het ook voor Elfriede en Herman Hammer een hele bijzondere dag. Ook zij vieren het diamanten huwelijk. Eveneens is het voor hen en de familie en vrienden lastig om dit groots te vieren tijdens deze corona-crisis. Dat gold ook al voor de negentigste verjaardag van Herman op 14 april. Extra reden om ze een prominente plek te geven op het digitale thuis van Goor. Van harte!

Gerelateerde berichten

  • Gerard en Marietje al 60 jaar een paar30 juni 2021 Gerard en Marietje al 60 jaar een paar Een diamanten dag op deze 30e juni voor Gerard en Marietje ten Berge. Zij zijn vandaag op de kop af 60 jaar getrouwd en na al die jaren nog steeds gelukkig samen. Ook via deze weg worden […]
  • Johan en Janie een diamanten paar16 juli 2020 Johan en Janie een diamanten paar Een bijzondere mijlpaal voor het Goorse echtpaar Johan en Janie Klein Leugemors die vandaag op de kop af zestig jaar getrouwd zijn. De inmiddels 81-jarige Johan Klein Leugemors was […]
  • Diamanten huwelijk aan de Spechtstraat22 oktober 2018 Diamanten huwelijk aan de Spechtstraat Feest aan de Spechtstraat. Daar viert het bruidspaar Fida deze week het 60-jarig huwelijk. Pieter van Zwanenburg kwam gisteren op de koffie bij het diamanten-echtpaar. De […]
  • Nationaal MS Fonds zoekt collectanten26 mei 2012 Nationaal MS Fonds zoekt collectanten Het Nationaal MS Fonds zoekt daarom meer collectanten voor de MS Collecte. De inwoners van Goor zijn gul en geven graag tijdens de MS Collecteweek, maar er zijn te weinig collectanten. […]
  • Nepnieuws20 november 2019 Nepnieuws Carel Groothengel, die regelmatig op deze site zijn licht werpt op lokale zaken, is ook een fanatiek volger van de raadsvergaderingen in het gemeentehuis en schaduwfractielid van de PvdA. […]