Ook Herman en Elfriede al 60 jaar in de echt verbonden

Het was zestig jaar geleden blijkbaar een vruchtbare dag om te trouwen. Want naast Frans en Riek is het ook voor Elfriede en Herman Hammer een hele bijzondere dag. Ook zij vieren het diamanten huwelijk. Eveneens is het voor hen en de familie en vrienden lastig om dit groots te vieren tijdens deze corona-crisis. Dat gold ook al voor de negentigste verjaardag van Herman op 14 april. Extra reden om ze een prominente plek te geven op het digitale thuis van Goor. Van harte!

Gerelateerde berichten

  • Diamanten huwelijk aan de Spechtstraat22 oktober 2018 Diamanten huwelijk aan de Spechtstraat Feest aan de Spechtstraat. Daar viert het bruidspaar Fida deze week het 60-jarig huwelijk. Pieter van Zwanenburg kwam gisteren op de koffie bij het diamanten-echtpaar. De […]
  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]
  • Hectorlegende Mengerink overleden24 augustus 2017 Hectorlegende Mengerink overleden Hij was een legende in Hectorkringen en ver daarbuiten. Henk Mengerink, alias De Pinne. Afgelopen maandag overleed hij op 90-jarige leeftijd. Mengerink was al 80 jaar (!) lid van de […]
  • Kiekeboe: Trouwen in stijl10 augustus 2018 Kiekeboe: Trouwen in stijl Een opmerkelijk sprookjeshuwelijk van twee excentrieke plaatsgenoten. Nemo van Velsen en Dana Raluca zijn vanaf nu in de echt verbonden. Een jaar geleden ging Nemo als bedrijfsleider van […]
  • Herman Zweers overleden8 oktober 2018 Herman Zweers overleden In diverse groepen in de Goorse samenleving is geschokt gereageerd op het plotselinge overlijden van Herman Zweers. De Gorenaar was een ras-GFC-er en actief voor de lokale afdeling van […]