Wie volgt Hermine op als beste buur in de Hof ?

Welzijnsinstelling Salut organiseert ook dit jaar weer de ‘Beste buur-verkiezing in samenwerking met de woningcoöperaties en de gemeente Hof van Twente de “Beste Buur Verkiezing”. Eenieder kan zijn of haar buurman of buurvrouw tot 11 september nomineren. De ‘Beste buur’ is iemand die een spil is voor het sociale leven in de buurt, voor een vrolijke noot zorgt, een oogje in het zeil houdt, vriendelijk is voor kinderen of klaarstaat wanneer er een klusje gedaan moet worden. Het kan ook iemand zijn die ongemerkt veel voor de buurt doet zonder dat hij of zij in het middelpunt staat en het verdient om gewaardeerd te worden. Nomineren kan via deze LINK. Een jury zal de bewoner die het meest deze titel verdient uitkiezen. Tijdens Burendag op zaterdag 26 september zal de winnaar of winnares in het zonnetje worden gezet door burgemeester Nauta. Vorig jaar werd de Goorse Hermine Zeedijk verkozen tot ‘Beste buur’ (foto).

Gerelateerde berichten

  • Wie wordt de ‘Beste Buur’?28 augustus 2018 Wie wordt de ‘Beste Buur’? Welzijnsinstelling Salut organiseert voor Goor en de overige kernen in de Hof van Twente de zogenoemde 'Beste Buur-verkiezing'. De 'Beste Buur' kan iemand zijn die altijd een oogje in het […]
  • Hermine Zeedijk ‘Beste Buur’ in de Hof29 september 2019 Hermine Zeedijk ‘Beste Buur’ in de Hof De Goorse Hermine Zeedijk is gisteren tijdens nationale Burendag in het zonnetje gezet door burgemeester Ellen Nauta. Ze werd verkozen tot 'Beste Buur' van 2019. Er waren in totaal 24 […]
  • Wie wordt de beste buurman of buurvrouw?14 augustus 2019 Wie wordt de beste buurman of buurvrouw? Welzijnsinstelling Salut organiseert voor Goor en de overige kernen in de Hof van Twente ook dit weer de zogenoemde ‘Beste Buur-verkiezing’. Dit is iemand die altijd een oogje in het zeil […]
  • Reggehof-vrijwilliger ‘Beste buur’27 september 2020 Reggehof-vrijwilliger ‘Beste buur’ Eltjo Kok (65) is gisteren door burgemeester Ellen Nauta in het zonnetje als 'Beste buur' van 2020. De Markeloër is een fervent vrijwilliger van de Goorse Reggehof en betekent in Markelo […]
  • Tonny Uwland-Maas krijgt titel ‘Beste Buur’22 september 2018 Tonny Uwland-Maas krijgt titel ‘Beste Buur’ Tonny Uwland-Maas is vandaag gekroond tot de 'Beste Buur' van de gemeente Hof van Twente. De 78-jarige Goorse werd verrast door een bezoek van burgemeester Nauta die haar kwam bezoeken […]