Jan en Jan 40 jaar in dienst bij Raak

Waar de één vandaag bijna vijftig jaar in dienst is, is er even verderop een viering van een veertig-jarig dienstverband. Een dubbele viering. Want Jan Tijhuis en Jan van den Berg zijn maar liefst vier decennia in dienst bij United Soft Drinks/Raak. De collega’s willen der beide Jannen hier nogmaals in het zonnetje zetten.

Jan van den Berg
Jan Tijhuis

Gerelateerde berichten

  • Van der Kolk en Scholten jubilarissen in Wierden16 september 2019 Van der Kolk en Scholten jubilarissen in Wierden Harry Scholten en Jeroen van der Kolk zijn afgelopen vrijdag gehuldigd voor huin jarenlange trouwe dienst bij Woolderink Technische Installaties in Wierden. De Gorenaren werken beiden als […]
  • Spuitgasten rukken massaal uit voor brandje naast United Soft Drinks31 augustus 2016 Spuitgasten rukken massaal uit voor brandje naast United Soft Drinks De brandweer in Goor is rond middernacht massaal uitgerukt na een melding bij United Soft Drinks. Uiteindelijk ging het om een niemendalletje. Een brandje in een container in een […]
  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]
  • Het regent wereldtitels en felicitaties voor Fieke23 september 2017 Het regent wereldtitels en felicitaties voor Fieke Ze woont samen met haar Aschwin nu nog net buiten Goor, maar dat gaat binnenkort veranderen. Fieke van den Esschert is vandaag 25 jaar oud geworden en dat op een hele speciale plek. Fieke […]
  • Jan zoekt zijn verloren fietstassen8 oktober 2019 Jan zoekt zijn verloren fietstassen Na een fietsretourtje van Hiltjesdamhof naar Bruins & Kwast kwam Jan er achter dat hij zijn fietstassen, zwart met blauwe bies van het merk Koga, kwijt was. Wie Jan kan helpen zijn […]