Nu ook Corona-besmetting op Waerdenborch in Goor

Een leerling van 4 MAVO op de Goorse van De Waerdenborch is positief getest op corona. De betreffende leerling, waarmee het naar omstandigheden goed gaat, is tijdens de besmettelijke periode op school geweest en daarom laat de GGD een bron- en contactonderzoek uitvoeren. “Voor zover we nu kunnen inschatten zijn er geen gezondheidsrisico’s voor andere leerlingen en medewerkers” zegt rector Ten Vergert in een mail aan de ouders van alle leerlingen. Van wie blijkt dat hij of zij intensief contact heeft gehad met de besmette leerling wordt gevraagd om zich te laten testen en/of in quarantaine te gaan. Anderhalve week geleden werd bekend dat ook een leerling van De Waerdenborch in Holten positief is getest. Vanaf maandag geldt op de scholen in Goor en Holten ook een mondkapjesplicht.

Gerelateerde berichten

  • Leerlingen Waerdenborch doen kennis op bij Goorse bedrijven19 oktober 2021 Leerlingen Waerdenborch doen kennis op bij Goorse bedrijven Een groot aantal Goorse leerlingen van de Waerdenborch hebben vorige week een mooie ervaring opgedaan in het technische bedrijfsleven. In totaal werkten 33 bedrijven mee aan deze […]
  • Digitaal open huis voor toekomstige brugklassers5 februari 2021 Digitaal open huis voor toekomstige brugklassers Scholengemeenschap De Waerdenborch is begonnen met een digitaal open huis voor kinderen die binnenkort naar de middelbare school moeten. Op de site van de school, met vestigingen in Goor […]
  • Mondkapjesplicht op De Waerdenborch3 oktober 2020 Mondkapjesplicht op De Waerdenborch Op de Goorse vestiging van Scholengemeenschap De Waerdenborch geldt vanaf komende maandag een mondkapjesplicht. Dit heeft rector-bestuurder Marcel ten Vergert per mail aan de ouders van […]
  • Drie nieuwe Corona-besmettingen in de Hof16 september 2020 Drie nieuwe Corona-besmettingen in de Hof Het aantal Corona-besmettingen in Goor en omgeving is de laatste week iets opgelopen. In de Hof van Twente werden in de afgelopen twee weken, drie nieuwe besmettingen geregistreerd. […]
  • Geen nieuwe Corona-besmettingen ondanks Schoolfeest16 juli 2020 Geen nieuwe Corona-besmettingen ondanks Schoolfeest De gemeente en de Veiligheidsregio waren bang dat het laatste weekeinde van juni in Goor tijdens het alternatieve Schoolfeest nog wel eens een risico zou kunnen vormen voor een nieuwe […]