Veel hulp voor Stichting Dierenambulance maar nog niet genoeg

De oproep op deze site van de Stichting Dierenambulance Hof van Twente heeft zijn uitwerking niet gemist. Er zijn sindsdien veel donaties binnen gekomen om een nieuwe Dierenambulance te realiseren nu de ‘oude’ aan zijn einde is. Met dank het aan het Goorse Auto Ruesink is er nu voorlopig een vervangende auto (foto) waarmee de werkzaamheden door kunnen gaan totdat er een nieuwe wagen is.

“We worden overspoeld met hartverwarmende reacties en donaties. Geweldig, dank jullie wel, er zijn geen woorden voor.” aldus secretaris Melissa Nomden die ook aangeeft dat het uiteindelijk doel nog niet bereikt is. “Het genereren van geld voor een nieuwe dierenambulance gaat gewoon door. We zien dat iedereen het eens is met onze slogan ‘Wij zijn nodig: help ons helpen!’ en blijven daarop een beroep doen.” Via deze LINK kan er financiële hulp worden geboden. Voor meer informatie is er het e-mailadres: info@nulldierenambulance-hofvantwente.nl.

Gerelateerde berichten

  • Poezen vermist in Goor20 februari 2022 Poezen vermist in Goor Twee poezen worden vermist in Goor. allereerst de grijze poes Yin die al ruim een week zoek is. Ze is voor het, laatst gezien in de Laarstraat en de van Kollaan in #Goor. Yin draagt een […]
  • Dierenambulance zoekt met spoed vrijwilligers7 maart 2021 Dierenambulance zoekt met spoed vrijwilligers De Stichting Dierenambulance Hof van Twente is met spoed op zoek naar nieuwe vrijwilligers die hen komen helpen om de dieren te verzorgen. "We zitten momenteel erg krap en voor deze […]
  • Nieuwe dierenambulance is er, nu het interieur nog…26 december 2020 Nieuwe dierenambulance is er, nu het interieur nog… De stichting Dierenambulance Hof van Twente is er in geslaagd om een nieuwe vervangende bus te vinden voor de afgereden ambulance die niet meer bruikbaar is. Bij Wensink Mercedes Benz is […]
  • Medewerkers dierenambulance luiden noodklok4 november 2020 Medewerkers dierenambulance luiden noodklok De medewerkers van de Stichting Dierenambulance Hof van Twente zijn ten einde raad. De dierenambulance vertoont inmiddels zoveel mankementen dat het niet veilig is om er mee door te […]
  • Donatiecampagne voor dierenambulance9 januari 2020 Donatiecampagne voor dierenambulance De Stichting Dierenambulance Hof van Twente is een campagne gestart om geld in te zamelen om de verouderde ambulance op te kunnen knappen. Volgens de initiatiefnemers wordt het steeds […]