Grote kerstboom voor vele wensen…

In het stadshart van Goor is een metershoge kerstboom geplaatst naast het kunstwerk ‘De Klok’. Dit is tevens de wensboom waar eerder over is bericht op deze site. De boom wordt versierd door mensen van DagActiviteitenCentrum de Roos. Komende donderdagmiddag wordt de boom officieel onthuld door burgemeester Ellen Nauta met het aansteken van de lichtjes. In de boom kunnen in de komende maand allerhande wensen worden gehangen. Enkele van de wensen zullen ook in vervulling gaan. De boom is vanochtend geplaatst met een grote hijskraan. Daarvan zijn beelden te zien via deze LINK.

Gerelateerde berichten

  • Lichtjes wensboom ontstoken in het centrum van Goor3 december 2020 Lichtjes wensboom ontstoken in het centrum van Goor De grote kerst-wensboom in het centrum van Goor is vanmiddag officieel geopend met het ontsteken van de lampjes door burgemeester Nauta en cliënte Tamar van DAC De Roos die samen met […]
  • Goorse wensboom in gebruik genomen8 december 2021 Goorse wensboom in gebruik genomen De grote Goorse wensboom in het Goorse stadshart is vanmiddag officieel in gebruik genomen. Dat gebeurde door DAC De Roos-cliente Fatima die een grote krans in de boom hing waarna […]
  • Wensboom in Goors stadshart27 november 2020 Wensboom in Goors stadshart Er komt in de komende week een zogenoemde ‘Wensboom’ in het centrum van Goor op initiatief van Rabobank Centraal Twente, Hofmarketing en Goor Collectief. De kerstboom wordt versierd door […]
  • Goorse ondernemers ondersteunen topsporter Maarten ter Hofte1 mei 2022 Goorse ondernemers ondersteunen topsporter Maarten ter Hofte Rolstoeltennisser Maarten ter Hofte is deze week zelf verrast terwijl hij juist zijn verrast zijn ouders wilde verrassen. Hij wenste dat hij zijn ouders kon bedanken door ze een dag te […]
  • Wens vervuld en afscheid jonge emigranten Prins Constantijnschool30 maart 2022 Wens vervuld en afscheid jonge emigranten Prins Constantijnschool Op de Prins Constantijnschool was de Goorse brandweer vandaag met groots vertoon aanwezig om alles te laten zien en te vertellen over het werk van de brandweer. Het was de wens van […]