Raadsvragen over bewoning Puntdakschool

De fracties van D66 en SP hebben schriftelijke vragen aan het College van B&W gesteld over de bewoning van de Puntdakschool. Naar aanleiding van de artikelen daarover op deze site willen lokale partijen weten of er wel een bestemmingsplanwijziging is gekomen (woonbestemming) hiervoor en of er ook in Delden schoolgebouwen verhuurd worden omdat ook daarvan signalen komen. D66 en SP willen ook weten of de veiligheid wel gegarandeerd is en of omwonenden betrokken zijn bij het besluit. Tenslotte willen de partijen ook weten wat de consequenties van de verhuur is voor de verdere doorontwikkeling van schoollocaties.

Gerelateerde berichten

  • Puntdakschool tijdelijk bewoond2 januari 2021 Puntdakschool tijdelijk bewoond De Puntdakschool wordt tijdelijk bewoond. De school aan de Pieter Langedijkstraat is dit leeg komen te staan na de fusie met de Wiekslag tot het nieuwe OBS De Boomhut. De gemeente Hof van […]
  • Nog een keer naar de Puntdakschool23 september 2020 Nog een keer naar de Puntdakschool De Puntdakschool op De Whee in Goor heeft op 1 augustus de deuren gesloten. Alle leerlingen en collega‚Äôs zijn naar de locatie van obs de Wiekslag gegaan en vormen nu samen obs De Boomhut. […]
  • Oppositie wil alcoholstop in Goor18 april 2019 Oppositie wil alcoholstop in Goor Gorenaren moet de fles laten staan. De oppositiepartijen D66 en SP in de gemeente willen dat hun inwoners minder alcohol drinken. Om die reden moet De Hof maatregelen nemen. Het verbaast […]
  • Oranje Steengoed: ‘Alleen Nederlanders in Puntdakschool’8 januari 2021 Oranje Steengoed: ‘Alleen Nederlanders in Puntdakschool’ Directeur Robert Dijkstra van het Heerenveense Oranje Steengoed zegt dat er geen buitenlanders tijdelijk zullen bivakkeren in de Goorse Puntdak-school. Dit in reactie op een bericht […]
  • Puntdak neemt afscheid van juf Greetje24 juli 2017 Puntdak neemt afscheid van juf Greetje Na 25 jaar is bij de Puntdakschool afscheid genomen van Greetje Leuvenink. Zij gaat na 25 jaar met pensioen. Juf Greetje begon haar loopbaan in 1974 in Almen en kwam in 1992 bij de […]