Goorse IJsclub op landelijke tv

Nadat op deze site de nodige aandacht was voor het negatieve record van de Goorse IJsclub, kwam ook RTV Oost naar Goor om het verhaal halen over de zachte winters en de verwachting dat er in Goor voor het vierde jaar op rij niet geschaatst kan worden. Dat item trok weer de aandacht van de redactie van 1Vandaag. Een cameraploeg van het actualiteitenprogramma dat dagelijks te zien is op NPO1, toog gisteren naar Goor voor een reportage die, ijs en weder dienende, komende maandag te zien is in het programma dat vanaf 18:15 uur te zien is. In deze reportage komen voorzitter André Bouma (foto rechts) en vrijwilliger Arie Zweers (foto links) aan het woord.

Gerelateerde berichten

  • IJsclub in beeld met vrees voor de toekomst12 januari 2021 IJsclub in beeld met vrees voor de toekomst Als voorbeeld voor de klimaat-verandering en het gebrek aan vorstperiodes werd de Goorse IJsclub bij de regionale omroep RTV Oost als voorbeeld gesteld voor het gebrek aan ijsperiodes in […]
  • IJsclub vreest triest record11 december 2020 IJsclub vreest triest record De sluis is open gezet (foto) en het observeren van de weerkaarten is begonnen. De weides van de Goorse ijsbaan staan vanaf vandaag weer onder water in de hoop op langdurige vrieskou en […]
  • Het waren twee mooie dagen…14 februari 2021 Het waren twee mooie dagen… En toen steeg het kwik en is het na een enerverend weekend weer gedaan met de ijspret in het Goorse. Er is volop geschaatst op de diverse vijvers zoals de Kevelhammerhoek en natuurlijk de […]
  • Laat de vorst maar komen…8 december 2019 Laat de vorst maar komen… De vrijwilligers van de Goorse IJsclub zijn er klaar voor. laat het maar flink gaan vriezen want dan kan de schaatspret op ijsbaan 't Slag snel gaan beginnen. Gisteren is het weiland aan […]
  • Joop van Leeuwen erevoorzitter IJsclub29 november 2017 Joop van Leeuwen erevoorzitter IJsclub Joop van Leeuwen is tijdens de jaarvergadering van de Goorse IJsclub benoemd tot Erevoorzitter. Van Leeuwen (foto) nam na 33 jaar afscheid als voorzitter en werd uitgebreid in het zonnetje […]