Goorse IJsclub op landelijke tv

Nadat op deze site de nodige aandacht was voor het negatieve record van de Goorse IJsclub, kwam ook RTV Oost naar Goor om het verhaal halen over de zachte winters en de verwachting dat er in Goor voor het vierde jaar op rij niet geschaatst kan worden. Dat item trok weer de aandacht van de redactie van 1Vandaag. Een cameraploeg van het actualiteitenprogramma dat dagelijks te zien is op NPO1, toog gisteren naar Goor voor een reportage die, ijs en weder dienende, komende maandag te zien is in het programma dat vanaf 18:15 uur te zien is. In deze reportage komen voorzitter André Bouma (foto rechts) en vrijwilliger Arie Zweers (foto links) aan het woord.

Gerelateerde berichten

  • Het waren twee mooie dagen…14 februari 2021 Het waren twee mooie dagen… En toen steeg het kwik en is het na een enerverend weekend weer gedaan met de ijspret in het Goorse. Er is volop geschaatst op de diverse vijvers zoals de Kevelhammerhoek en natuurlijk de […]
  • IJsclub in beeld met vrees voor de toekomst12 januari 2021 IJsclub in beeld met vrees voor de toekomst Als voorbeeld voor de klimaat-verandering en het gebrek aan vorstperiodes werd de Goorse IJsclub bij de regionale omroep RTV Oost als voorbeeld gesteld voor het gebrek aan ijsperiodes in […]
  • IJsclub vreest triest record11 december 2020 IJsclub vreest triest record De sluis is open gezet (foto) en het observeren van de weerkaarten is begonnen. De weides van de Goorse ijsbaan staan vanaf vandaag weer onder water in de hoop op langdurige vrieskou en […]
  • IJsbaan morgen open voor kinderen tot en met 15 jaar12 februari 2021 IJsbaan morgen open voor kinderen tot en met 15 jaar IJsbaan ’t Slag in Goor gaat morgen open voor kinderen tot en met 15 jaar. In het kader van het Coronavirus en de geringe ijsdikte gelden er strenge eisen. De jongste kinderen mogen met 1 […]
  • Alleen seizoenkaarthouders welkom als ijsbaan open gaat5 februari 2021 Alleen seizoenkaarthouders welkom als ijsbaan open gaat Als de Goorse IJsbaan 't Slag wordt opengesteld voor publiek in de komende week, is dat alleen voor seizoenkaarthouders. Dit staat in het plan van aanpak dat door het bestuur van de […]