Aantal corona-besmettingen daalt

In lijn met de landelijke trend dalen ook in Goor en de overige kernen in de Hof van Twente, de corona-cijfers. In de afgelopen twee weken werden er 200 besmettingen geregistreerd. In de periode van 1 januari tot en met 14 januari waren dat er nog 318. Er is in de afgelopen veertien dagen één persoon overleden aan de gevolgen van het virus en er was één ziekenhuisopname. In de afgelopen twee dagen werden er 26 mensen positief getest waardoor er weer een licht stijgende lijn te zien is. De eventuele positieve gevolgen van de ingestelde avondklok zijn volgens deskundigen nu nog niet te meten. Daarnaast is er de vrees voor het oprukken van de meer besmettelijke Britse en Zuid Afrikaanse varianten van het Corona-virus.

Gerelateerde berichten

  • Coronabesmettingen dalen ook in de Hof28 juli 2021 Coronabesmettingen dalen ook in de Hof In lijn met de landelijke trend daalt ook ook in de Goor en omgeving het aantal geregistreerde coronabesmettingen. In de afgelopen week werden er gemiddeld 6 mensen per dag positief […]
  • Aantal coronabesmettingen wil nog niet echt zakken21 mei 2021 Aantal coronabesmettingen wil nog niet echt zakken Landelijk gezien dalen de besmettingscijfers maar de regio Twente blijft daarbij achter. Ook het aantal coronabesmettingen in Goor en de overige kernen in de Hof van Twente is daarop geen […]
  • Besmettingen in de Hof nemen iets af11 mei 2021 Besmettingen in de Hof nemen iets af Het aantal corona-besmettingen dat is geconstateerd in Goor en de overige kernen in de gemeente Hof van Twente neemt langzaam af maar heel hard gaat het nog niet. Vandaag stond de teller […]
  • Aantal coronabesmettingen wil niet zakken in de Hof14 januari 2021 Aantal coronabesmettingen wil niet zakken in de Hof De regio Twente hoort landelijk bij de grootste brandhaarden en de gemeente Hof van Twente is geen 'positieve' uitzondering in dat kader. Het aantal besmettingen in Goor en omgeving wil […]
  • Zo’n 1000 Coronabesmettingen in de Hof sinds start tweede golf8 december 2020 Zo’n 1000 Coronabesmettingen in de Hof sinds start tweede golf Geheel in lijn met de landelijke trend. lukt het ook in Goor en omgeving nog niet echt om de Corona-besmettingscijfers naar aanvaardbare waarden te laten zakken. In de laatste week is het […]