Wintergames ook in de maand maart…

Naast de slagwerksessies van Erik Broeke waar we gisteren over berichtten zijn er nog vier activiteiten in Goor in het kader van de zogenoemde Wintergames van Hofactief. Zo is er op dinsdag 2 maart Bubbelbal voor de allerkleinsten, op 10 maart Bamboe-bouwen voor 6 tot 12-jarigen, Producing voor jongeren van 12 tot 15 jaar op vrijdag 12 maart en weer Bubbelbal op woensdag 24 maart voor de jeugd van 8 tot 12. Het produceren van muziek (Producing) vindt plaats in De Reggehof, de overige activiteiten in sporthal De Mossendam. De activiteiten zijn allemaal gratis. Wel moet er vooraf ingeschreven zijn via www.hofactief.nl en is er een maximum aantal deelnemers. Via lees meer een flyer met de tijden van de activiteiten.

Gerelateerde berichten

  • Bubbelbal op Winter Games4 maart 2021 Bubbelbal op Winter Games Winter Games in de Hof van Twente. De buurtcoaches hebben voor de komende periode bubbelbal op de rol gezet. Deze sportieve activiteit is op woensdag 24 maart bedoeld voor alle […]
  • Open Dagen, Ronde van Goor en Koekeloeren…6 september 2019 Open Dagen, Ronde van Goor en Koekeloeren… De evenementenagenda heeft voor het komende weekeinde weer genoeg te bieden. Zo gaan morgen hulpbehoevende jongeren weer op pad in klassieke auto's tijdens Happy Car Kids en is er de Open […]
  • Helligen Hendrik en de derby…7 december 2018 Helligen Hendrik en de derby… Het is hét weekend van Helligen Hendrik en de stadsderby tussen GFC en Hector. Helligen Hendrik staat vandaag, morgen én overmorgen in een uitverkochte Reggehof met zijn nieuwe show Oald […]
  • Revue, A Capellafestival en Hofpopvoices24 november 2017 Revue, A Capellafestival en Hofpopvoices Een overvolle evenementenagenda voor wat betreft het laatste weekend van november met vanavond en morgenavond de 3e en 4e Goorse Revue in zaal De Ster. Deze voorstellingen zijn volledig […]
  • Reggehof wil jongeren betrekken bij activiteiten9 maart 2016 Reggehof wil jongeren betrekken bij activiteiten De Reggehof gaat brainstormsessies organiseren voor jongeren van 12 tot en met 25 jaar om tot nieuwe ideeën voor activiteiten te komen in het Goorse verenigings en evenementencentrum. Er […]