Coaches Impacter klaar voor hulp aan jongeren

Het project Impacter van welzijnsorganisatie Salut kan van start gaan. Na de aankondiging in november zijn er een aantal jongerencoaches aangenomen en getraind en nu klaar voor om et de jongeren aan de slag te gaan. Impacter is een project uit het actieprogramma Maatschappelijke Diensttijd voor jongeren uit Goor en omgeving van tussen de 14 en 27 jaar. Het doel van het project is om jongeren inzicht te geven in hun eigen vaardigheden, zelfvertrouwen op te laten doen en/of te laten ervaren hoe mooi het is om vrijwillig iets voor de samenleving te doen. Hierbij staat de persoonlijke ontwikkeling staat centraal. Jongeren tussen de 14 en 27 jaar die zich willen inzetten voor een ander of voor het milieu maar niet weten hoe te beginnen kunnen zich melden. De coaches helpen met het maken van keuzes en het creëren van een ‘stip aan de horizon’. Jongeren kunnen contact opnemen met Nahdie: 06-5189 8224 of Kyo: 06-5179 8998.

Gerelateerde berichten

  • Salut zoekt jongerencoach2 januari 2021 Salut zoekt jongerencoach Salut is naarstig op zoek naar een jongerencoach. Als jongerencoach maak je deel uit van het project Impacter. Check het bericht hier.
  • Salut: Jongeren mogen activiteit verzinnen4 mei 2021 Salut: Jongeren mogen activiteit verzinnen Een nieuw onderdeel van Salut. Zij hebben Impacter LAB in het leven geroepen. En dat houdt concreet in dat het jongeren tussen de 14 en 27 jaar de kans geeft om vanaf mei tot en met  juni […]
  • Salut viert 5-jarig jubileum19 oktober 2021 Salut viert 5-jarig jubileum Welzijnsorganisatie Salut viert dit jaar haar eerste lustrum. Die afgelopen jaren stonden bijna non-stop in het teken van groei en verbreding. Letterlijk qua het aantal werknemers en […]
  • Jongeren #nogffvolhouden18 februari 2021 Jongeren #nogffvolhouden De jongerenwerkers van Salut Welzijn in Hof van Twente doen mee aan de landelijke campagne #nogffvolhouden. Deze campagne is bedoeld om jongeren een hart onder de riem te steken in […]
  • Helft van de bevolking doet vrijwilligerswerk20 januari 2021 Helft van de bevolking doet vrijwilligerswerk In Goor en de overige keren in de gemeente Hof van Twente doet bijna 50% van de inwoners op de één of andere manier vrijwilligerswerk. Dat is uitgezocht door Salut. Dat lijkt een prima […]