Vernielingen op nieuw groen speelplein Heeckerenschool

Vandalen hebben vernielingen aangericht op het vernieuwde groen schoolplein van de Heeckerenschool aan de Kloosterlaan. Er zijn enkele bomen en een verkeersbord vernield. De initiatiefnemers tonen zich op de Facebookpagina van de Goorse basisschool ontsteld en hopen dat snel duidelijk wie hier verantwoordelijk is. Het nieuwe groene schoolplein is tot stand gekomen met behulp van subsidies en kreeg onlangs landelijke bekendheid en was te zien in een aflevering van ‘How it’s done op RTLZ.

Gerelateerde berichten

  • Schoolplein Heeckeren op tv bij RTL-Z3 april 2021 Schoolplein Heeckeren op tv bij RTL-Z Het 'groene' schoolplein van de Goorse Heeckerenschool is vanmiddag in beeld bij het programma 'How it's done' op RTL-Z. De Haaksbergse hovenier Henk van Veen realiseert dit project samen […]
  • Heeckerenschool krijgt ‘groen’ speelplein8 maart 2021 Heeckerenschool krijgt ‘groen’ speelplein De Heeckerenschool is aardig op stoom met de realisatie van het zogenoemde 'groene' schoolplein. Daar is onder leiding van de Haaksbergse hovenier Henk van Veenvoorjaars in de […]
  • Buiten spelen bij de Heeckerenschool9 juni 2016 Buiten spelen bij de Heeckerenschool De kinderen van de Heeckerenschool mochten gisteren langer dan gemiddeld naar buiten om te spelen. In het kader van de landelijke Buitenspeeldag, elke 2e woensdag in juni, worden overal in […]
  • Zes Goorse genomineerden Hoffelijkheidsprijs16 juli 2021 Zes Goorse genomineerden Hoffelijkheidsprijs Er zijn in de diverse categorieĆ«n zes genomineerden uit Goor voor de Hoffelijkheidsprijs van dit jaar die op 9 september wordt uitgereikt in Markelo. Voor 'Held van de Hof' is Nicole […]
  • Groen schoolplein Heeckeren geopend9 juni 2021 Groen schoolplein Heeckeren geopend Het zogenoemde Groene Schoolplein naast de Heeckerenschool is vanochtend officiĆ«el in gebruik genomen. Wethouder Piet van Zwanenburg deed de openingshendeling in het bijzijn van alle […]