Vernielingen op nieuw groen speelplein Heeckerenschool

Vandalen hebben vernielingen aangericht op het vernieuwde groen schoolplein van de Heeckerenschool aan de Kloosterlaan. Er zijn enkele bomen en een verkeersbord vernield. De initiatiefnemers tonen zich op de Facebookpagina van de Goorse basisschool ontsteld en hopen dat snel duidelijk wie hier verantwoordelijk is. Het nieuwe groene schoolplein is tot stand gekomen met behulp van subsidies en kreeg onlangs landelijke bekendheid en was te zien in een aflevering van ‘How it’s done op RTLZ.

Gerelateerde berichten

  • Schoolplein Heeckeren op tv bij RTL-Z3 april 2021 Schoolplein Heeckeren op tv bij RTL-Z Het 'groene' schoolplein van de Goorse Heeckerenschool is vanmiddag in beeld bij het programma 'How it's done' op RTL-Z. De Haaksbergse hovenier Henk van Veen realiseert dit project samen […]
  • Heeckerenschool krijgt ‘groen’ speelplein8 maart 2021 Heeckerenschool krijgt ‘groen’ speelplein De Heeckerenschool is aardig op stoom met de realisatie van het zogenoemde 'groene' schoolplein. Daar is onder leiding van de Haaksbergse hovenier Henk van Veenvoorjaars in de […]
  • Buiten spelen bij de Heeckerenschool9 juni 2016 Buiten spelen bij de Heeckerenschool De kinderen van de Heeckerenschool mochten gisteren langer dan gemiddeld naar buiten om te spelen. In het kader van de landelijke Buitenspeeldag, elke 2e woensdag in juni, worden overal in […]
  • Groen schoolplein Heeckeren geopend9 juni 2021 Groen schoolplein Heeckeren geopend Het zogenoemde Groene Schoolplein naast de Heeckerenschool is vanochtend officiĆ«el in gebruik genomen. Wethouder Piet van Zwanenburg deed de openingshendeling in het bijzijn van alle […]
  • Ook Heeckerenschool mengt zich in Molenstraatdiscussie9 mei 2018 Ook Heeckerenschool mengt zich in Molenstraatdiscussie Leerkrachten en ouders van de Heeckerenschool hebben zich inmiddels ook geroerd als het gaat om de discussie om het eenrichtingsverkeer in de Molenstraat. De Kloosterlaan waaraan de school […]