Nieuwe parkeerplaats Jumbo vanaf morgen toegankelijk

Het heeft even geduurd maar vanaf morgen is dan eindelijk zover. Na de feestelijke opening van de nieuwe grote Jumbo-supermarkt op 3 maart jongstleden, is vanaf morgen ook de grote parkeerplaats op de plek van de ‘oude’ Jumbo toegankelijk. Met name in de afgelopen dagen en nachten is hard gewerkt, onder meer door te asfalteren, om de vele parkeerhavens beschikbaar te maken voor het winkelend publiek. De parkeerplaats aan de overkant van de Patrijzenstraat zullen weldra sluiten. Deze grond zal worden overgedragen aan de gemeente Hof van Twente voor de ontwikkeling van het nieuwe Spoorpark.

Gerelateerde berichten

  • Gemeentewerf half april tegen de vlakte16 februari 2019 Gemeentewerf half april tegen de vlakte De gemeentewerf aan de Patrijzenstraat is als alles volgens plan verloopt half april definitief verleden tijd. Vanaf komende maandag begint een sloopbedrijf met de voorbereidende […]
  • Jumbo voor opening 4 dagen dicht20 januari 2021 Jumbo voor opening 4 dagen dicht De Jumbo-supermarkt in de van Kollaan is voor de opening van de nieuwe vestiging op 3 maart, vier dagen gesloten. Dit om de nieuwe winkel goed op orde te krijgen voor de verwachte stroom […]
  • 15.000 tegels in nieuwe Jumbo-supermarkt13 januari 2021 15.000 tegels in nieuwe Jumbo-supermarkt De opening van de nieuwe Jumbo-supermarkt aan de van Kollaan komt steeds dichterbij. Het grote gebouw is inmiddels een grote blikvanger geworden achter het huidige winkelpand en inmiddels […]
  • Jumbo gaat laden lossen en op eigen terrein3 november 2020 Jumbo gaat laden lossen en op eigen terrein Waar tot bij de hoogste rechters discussies worden gevoerd over de laad- en losplaats van vrachtwagens bij de nieuw te bouwen Lidl-vestiging aan de Kerkstraat, is dat probleem bij de […]
  • Bouw nieuwe Jumbo-supermarkt live te volgen21 juni 2020 Bouw nieuwe Jumbo-supermarkt live te volgen De bouw van de nieuwe Jumbo-supermarkt is sinds deze week 24 uur per dag live te volgen via deze site. Er is een webcam op het bouwterrein geplaatst waarvan het beeld via een banner […]