Ronde van Goor dit jaar op zondag 12 september

De Ronde van Goor wordt dit jaar op zondag 12 september georganiseerd en is dan ook, als corona het toelaat, terug in het centrum van het Twentse Haagje. De wielerronde is de openingswedstrijd van de VIRO Criterium Cup Twente. Na Goor wordt in dit kader ook gekoerst in Oldenzaal (19 september), Enschede (25 september) en Hengelo (26 september). In Goor zijn op 12 september de elite/beloften mannen en de amateurs mannen te zien evenals de elite vrouwen. De Ronde van Goor werd vorig jaar vanwege corona in het buitengebied verreden. Toen won de Goorse Marit Cent de vrouwenkoers (foto).

Gerelateerde berichten

  • Goorse wielerronde finale VIRO Criterium Cup Twente10 maart 2020 Goorse wielerronde finale VIRO Criterium Cup Twente De Ronde van Goor is dit jaar de finalewedstrijd van alle categorie├źn binnen de VIRO Criterium Cup Twente. Door het eenmalig wegvallen van de Ronde van het Villapark in Nijverdal, waar de […]
  • Peetoom en Te Stroet winnen Goorse wielerronde2 september 2017 Peetoom en Te Stroet winnen Goorse wielerronde Kirsten Peetoom en Rens te Stroet zijn zaterdagavond de winnaars geworden van de Ronde van Goor. Peetoom, woonachtig in het Limburgse Bunde en vorig jaar al tweede in Goor, wist de […]
  • Veel belangstelling voor Ronde van Goor4 september 2021 Veel belangstelling voor Ronde van Goor De organisaties van de wielerrondes hebben over deelname aan hun wedstrijden niet te klagen. Na een jaar zonder criteriums, is de animo voor de koersen binnen de VIRO Criterium Cup Twente […]
  • Goorse Marit Cent wint Ronde van Goor5 september 2020 Goorse Marit Cent wint Ronde van Goor Hoewel de wedstrijd dit jaar in verband met de corona maatregelen niet in het centrum werd georganiseerd, is zaterdag de Ronde van Goor verreden. Daarbij kreeg de koers voor het eerst […]
  • Marit Cent naar opleidingsploeg Parkhotel Valkenburg10 januari 2020 Marit Cent naar opleidingsploeg Parkhotel Valkenburg De Goorse wielrenster Marit Cent komt het komende wielerseizoen uit voor de beloftenploeg van WV Schijndel. Dat team voor wielrensters onder de 23 jaar is een satelliet formatie voor Team […]