Na lang wachten eindelijk les van de grote meester…

Hij heeft er bijna een jaar op moeten wachten maar gisteren was het dan eindelijk zover. Het Goorse turntalent Puck Ligtenbarg kreeg gisteren een turnclinic van voormalig Olympisch Kampioen Epke Zonderland. Het was de prijs die hij won bij een belspel van Radio 538 vorig jaar. De 9-jarige Ligtenbarg genoot in het ‘Epke Zonderland Turncentrum’ in Heerenveen van de lessen die hij kreeg van de grote meester en beleefde een onvergetelijke dag. Ligtenbarg ontwikkeld zich inmiddels ook snel als turntalent en traint na de overstap van Excelsior in Goor naar SV Twello inmiddels 12 uur per week.

Gerelateerde berichten

  • Radio 538 maakt droom Goorse Puck waar5 oktober 2020 Radio 538 maakt droom Goorse Puck waar Het is een droom die uitkomt voor de 8-jarige Puck Ligtenbarg uit Goor. Hij krijgt binnenkort een turnclinic van niemand minder dan zijn grote voorbeeld Epke Zonderland. De jonge […]
  • Haafkes bouwt exclusieve turnhal voor topsporters in Heerenveen10 juli 2020 Haafkes bouwt exclusieve turnhal voor topsporters in Heerenveen Bouwbedrijf Haafkes gaat in Heerenveen een exclusieve en duurzame turnhal voor topsporters bouwen. Daarvoor heeft het Goorse bouwbedrijf, samen met Sportstad Heerenveen en VanPanhuis […]
  • Turntalent Suuz Vrielink klimt richting vaderlandse top28 juni 2016 Turntalent Suuz Vrielink klimt richting vaderlandse top Ze begon haar carri√®re bij Excelsior in Goor en vervolgde die later in de derde divisie bij het Enterse Raduga. Inmiddels is de negenjarige Suuz Vrielink langzaam aan het doorbreken bij de […]
  • Mette van Sermond beste turnster van Overijssel24 april 2016 Mette van Sermond beste turnster van Overijssel Mette van Sermond is Overijssel kampioen. De Goorse¬†kroonde zich gisteren tot de beste turnster van onze provincie. In Nieuwleusen werd teamgenoot bij Excelsior Yvette Overklift tweede. […]
  • Twee turnmedailles voor Excelsior23 maart 2016 Twee turnmedailles voor Excelsior De turnsters van Exceslior zijn weer in de prijzen gevallen. In Rijssen werd in de play-offwedstrijd een medaille behaald door Britt Willemsen en Irene van de Riet. Laatstgenoemde won de […]