Boek Schoolfeestmoorden te koop na feestelijke presentatie

Het eerste exemplaar van het nieuwe boek ‘De Schoolfeestmoorden’ van Gorenaar Jan Hulsegge is afgelopen zaterdag overhandigd aan voorzitter Erwin Zwierink van de stichting School en Volksfeest. De thriller die zich afspeelt in en om het Schoolfeestterrein tijdens het Feest der Feesten, is voor €20 te koop bij The Read Shop én Primera De Bandijk waar ook de presentatie was. Wij spraken eerder met Hulsegge over zijn nieuwe boek en dat verhaal is via deze LINK terug te lezen.

Gerelateerde berichten

  • De Schoolfeestmoorden: Thriller met oorsprong op de weide…11 oktober 2021 De Schoolfeestmoorden: Thriller met oorsprong op de weide… Er is veel geschreven over het Feest der Feesten maar een fictieve thriller over gebeurtenissen tijdens het School en Volksfeest was er nog niet. Straks wel want op 23 oktober presenteert […]
  • 81-jarige Hulsegge komt met debuutroman21 november 2017 81-jarige Hulsegge komt met debuutroman Het is een droom die uitkomt voor de 81-jarige Gorenaar Jan Hulsegge. Komende vrijdag wordt zijn debuutroman ten doop gehouden tijdens het zogenoemde Hoffelijke Boekenbal bij de Haverkamp […]
  • Schrijver Hulsegge 60 jaar getrouwd met zijn Alie18 februari 2022 Schrijver Hulsegge 60 jaar getrouwd met zijn Alie Hij kwam nog niet zolang geleden in het nieuws met het uitbrengen van zijn boek De Schoolfeestmoorden en is speelde ook een rol in de succesfilm De beentjes van Sint Hildegard. Afgelopen […]
  • Siets is de oudste inwoner in de Hof13 juni 2021 Siets is de oudste inwoner in de Hof Ze is wars van publiciteit en dat kan er de reden van zijn dat in deze regio de laatste jaren geen aandacht is besteedt aan het feit dat ze toch echt de oudste inwoner in de Hof van […]
  • Jan Hulsegge acteur in film Finkers en ter Steege3 februari 2020 Jan Hulsegge acteur in film Finkers en ter Steege Gorenaar Johan Hulsegge speelt een rol in de nieuwe film 'De beentjes van Sint-Hildegard' waarin Herman Finkers en Johanna ter Steege de hoofdrollen vertolken. De 83-jarige Hulsegge […]