Dertig medewerkers toch werkloos na doorstart Nijland Food

Schouten Europe dat eind december het failliete Nijland Food uit Goor overnam, gaat toch niet door met alle 80 medewerkers die daar voor het bankroet werkten. Aanvankelijk gaf Schouten aan iedereen over te willen nemen maar heeft toch dertig werknemers te kennen gegeven dat ze op zoek moeten naar ander werk. De ongelukkigen zijn, volgens bronnen van deze site, daarvan net voor de jaarwisseling in kennis gesteld. Schouten Europe wil in Goor alleen door met de productie van vegetarische producten en stopt met de verwerking van kippenvlees.

Gerelateerde berichten

  • Schouten Europe neemt Nijland Food over29 december 2021 Schouten Europe neemt Nijland Food over Schouten Europe gaat het failliete Nijland Food overnemen, zo meldt TC/Tubantia. Het bedrijf uit het Brabantse Giessen gaat in Goor alleen nog vegetarische producten maken en stopt met de […]
  • Na Bauhuis nu ook vleeswerker Nijland failliet8 december 2021 Na Bauhuis nu ook vleeswerker Nijland failliet Met het faillissement van vleesverwerker Nijland Food is er opnieuw een groot Goors bedrijf dat het loodje legt. Vorige week werd machinefabriek Bauhuis, op een steenworp afstand van […]
  • Hotel Herikerberg failliet14 april 2016 Hotel Herikerberg failliet Landhuishotel Herikerberg tussen Goor en Markelo is failliet verklaard. Het faillissement is verrassend omdat het hotel/restaurant winstgevend was en door gasten goed werd beoordeeld. […]
  • Rechtbank: Rabobank niet schuldig aan faillissement Oad2 februari 2022 Rechtbank: Rabobank niet schuldig aan faillissement Oad De Rabobank is niet schuldig aan het faillissement van Oad in 2013. Dat oordeelde de rechtbank Midden-Nederland vandaag. De schadevergoeding van 67 miljoen euro die de voormalige […]
  • Machinefabriek Bauhuis failliet30 november 2021 Machinefabriek Bauhuis failliet De Bauhuis Group in Goor en zeven zusterbedrijven zijn failliet verklaard. Dat meldt de regionale krant TC/Tubantia. Door het faillissement komen 55 medewerkers, onder wie veel Gorenaren, […]