Bovenbergcross, Helligen Hendrik, tennis en film…

De evenementenkalender begint na een lange coronaperiode steeds voller te worden en ook dit weekeinde is er wel weer het één en ander te doen in het Twentse Haagje. Zo is er vanavond zoals gemeld de eerste van drie voorstellingen van de show ‘Wen d’r mar an’ van Helligen Hendrik in De Reggehof die daarmee ook morgenavond en zondagavond op de Goorse planken staat. Morgen is er ook weer een Repair Café in de sporthal op ’t Heeckeren en wordt de Bovenbergcross van AV Goor over diverse afstanden gelopen (foto). In de cinema van De Reggehof is zondagmiddag de Disney-animatiefilm Encanto te zien. Ook is er een kenningsmakings-middag voor kinderen bij tennisvereniging de Mossendam zondag. Alle evenementen zijn te bekijken via onze evenementenkalender.

Gerelateerde berichten

  • E8 Radiofeest, Focus on Talent en concerten Reggehof27 mei 2022 E8 Radiofeest, Focus on Talent en concerten Reggehof De evenementenkalender vermeldt weer een aantal interessante activiteiten voor dit weekeinde. Zo is er vanavond de vierde editie van Focus on Talent bij Café Spek met diverse artiesten en […]
  • Kleurrijk in de Hof en films…20 mei 2022 Kleurrijk in de Hof en films… De schijnwerpers staan voor dit Goorse evenementenweekeinde op Kleurrijk in de Hof waar morgen allerlei culturen samen smelten op het Schoolfeestplein. Dat begint om 11:00 uur en duurt […]
  • Open Dagen, Ronde van Goor en Koekeloeren…6 september 2019 Open Dagen, Ronde van Goor en Koekeloeren… De evenementenagenda heeft voor het komende weekeinde weer genoeg te bieden. Zo gaan morgen hulpbehoevende jongeren weer op pad in klassieke auto's tijdens Happy Car Kids en is er de Open […]
  • The begin of the summer-party en films…6 mei 2022 The begin of the summer-party en films… Het is het weekeinde waarin The begin of Summer-party centraal staat als het gaat om de Goorse evenementen. Het spektakel voor 18-plussers in sporthal De Mossendam is bijna uitverkocht en […]
  • Dirk Scheele trapt af op de bühne18 februari 2022 Dirk Scheele trapt af op de bühne In De Reggehof staat dit weekend weer een aantal events op de rol. Zo betreedt Dirk Scheele zondagmiddag de bühne met zijn jeugdvoorstelling. De show begint om 15.00 uur en is daarmee de […]