Zilveren armband verloren tijdens Schoolfeest

Kirsten Dijksen is afgelopen weekend haar zilveren armband verloren. De armband is van het merk Proud Mama en voorzien van meerdere bedels. De eerlijke vinder wordt verzocht zich te melden via de redactie.

Gerelateerde berichten

  • Abraham vandaag voor Johan Oplaat 21 januari 2014 Abraham vandaag voor Johan Oplaat Tussen de Abraham`s en relax-gelegenheden is de tuin van Johan Oplaat het toneel geworden van een aflevering sport en spel nu hij vandaag 50 is geworden. De feestgangers zijn in voor een […]
  • Botox lonkt voor jubilerende Brenda5 mei 2009 Botox lonkt voor jubilerende Brenda Brenda Kevelham heeft afgelopen weekend de leeftijd van 25 jaar bereikt. Brenda woont al haar hele leven in Goor en woont sinds een aantal jaren samen met haar vriend Mark Exterkate. Een […]
  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]
  • Suus is kinderwagen (niet meer) kwijt (update)23 februari 2012 Suus is kinderwagen (niet meer) kwijt (update) De lief- en leedredactie ontving vandaag een mailtje van de driejarige Suus Kappert. "Ik was gisteren aan het spelen in het speeltuintje tussen de Blauwververij en de Posthuisstraat, later […]
  • Ware horrornacht voor Anne Jansen5 mei 2014 Ware horrornacht voor Anne Jansen Afgelopen weekend was Anne Jansen het middelpunt van een waar griezelfeest. Later deze maand viert de Goorse haar 18e verjaardag, nu heeft ze ter ere daarvan alvast een groot horrorfeest […]