Zilveren armband verloren tijdens Schoolfeest

Kirsten Dijksen is afgelopen weekend haar zilveren armband verloren. De armband is van het merk Proud Mama en voorzien van meerdere bedels. De eerlijke vinder wordt verzocht zich te melden via de redactie.

Gerelateerde berichten

  • Getuigen gezocht aanrijding Kerkstraat1 juli 2012 Getuigen gezocht aanrijding Kerkstraat De politie is op zoek naar mensen die in de nacht van vrijdag op zaterdag getuige waren van een aanrijding op de Kerkstraat. Een 28-jarige vrouw uit Lochem raakte daarbij gewond. Ze […]
  • Biertje na natte uitgave fietsvierdaagse20 oktober 2016 Biertje na natte uitgave fietsvierdaagse Moe, nat maar voldaan. Dat was het algehele gevoel bij de deelnemers van de fietsvierdaagse. Het evenement zit er na vijf dagen op. Waar de fietsvierdaagse zondag begon onder zomerse […]
  • De varkensblazen hangen weer, geen optocht dit jaar11 december 2016 De varkensblazen hangen weer, geen optocht dit jaar De paardenmarkt ligt alweer achter ons, maar over drie weken staat een andere oeroude Goorse traditie alweer op het programma: foekepotten. Deze week is een aantal enthousiaste […]
  • Olympia wint in Enschede8 april 2019 Olympia wint in Enschede In de 1e klasse D van de afdeling Oost hebben de tafeltennissers van Olympia 1 een 6-4 zege geboekt op Entac 4. Omdat ook koploper Blauw-Wit 4 tegen Thibats 2 met 6-4 won, blijft de […]
  • Vernielingen bij De Zon21 maart 2011 Vernielingen bij De Zon Vlak na de oplevering van het nieuwe terras bij Grand Café De Zon ging het al mis. In de nacht van zaterdag op zondag zijn twee Gorenaren aangehouden nadat ze daar vernielingen […]