Zilveren armband verloren tijdens Schoolfeest

Kirsten Dijksen is afgelopen weekend haar zilveren armband verloren. De armband is van het merk Proud Mama en voorzien van meerdere bedels. De eerlijke vinder wordt verzocht zich te melden via de redactie.

Gerelateerde berichten

  • Auto in de sloot bij Firezone17 december 2017 Auto in de sloot bij Firezone Op de N346 aan de rand van Goor is vannacht ter hoogte van het tankstation Firezone een auto in de sloot geraakt. De oorzaak van het ongeval is ongewis. Bij het voorval is niemand gewond […]
  • Felicitatie22 april 2013 Felicitatie Hallo Joop ook namens ons van harte gefeliciteerd met je 50ste verjaardag en maak er een mooie dag van. Bertus en Marianne de Wals
  • Koploper Olympia deelt forse tik uit aan concurrent11 april 2016 Koploper Olympia deelt forse tik uit aan concurrent De tafeltennisheren van Olympia hebben een grote stap gezet richting de titel. Directe concurrent Quick'20 werd met 8-2 aan de kant gezet door de Goorse koploper. Nu wacht nog een […]
  • Joost en Martijn, Fresku en Ster XXL…26 januari 2018 Joost en Martijn, Fresku en Ster XXL… De activiteitenkalender voor het weekeinde laat allereerst het Open Huis van De Waerdenborch zien. Alle potentiĆ«le nieuwe brugklassers van het volgende schooljaar zijn uitgenodigd om met […]
  • Diefstal in schuur Spoorstraat30 januari 2015 Diefstal in schuur Spoorstraat Een inbraak in een schuur in de Spoorstraat. Wat er weggenomen is wordt door het persbericht van de politie Hof van Twente niet vermeld maar wel dat het lang duurde voordat ontdekt werd […]