Theateropera, carnaval en darten

Naast de diverse carnavalsactiviteiten in Goor waarover HIER alles is te lezen, gebeurt er meer dit weekeinde in het Twentse Haagje. Op de evenementenkalender van deze site staat te lezen dat er bij sv Hector het hele weekend gedart wordt en dat er rivier-cruiseschepen te bezichtigen zijn in de Goorse haven tijdens de OAD Vakantiemarkt. In theater de Reggehof is morgen de theateropera As te zien van Vliegwiel (foto). Daarin wordt de muziek van de klassieke componisten opnieuw tot leven gewekt. Zondag start er een Winterwandeltocht van wandelvereniging DMG bij sporthal De Mossendam over 5, 10 en 15 kilometer.

Vliegwielas1

 

Gerelateerde berichten

  • Carnaval, klassiek en Het Groot Niet te vermijden…9 februari 2018 Carnaval, klassiek en Het Groot Niet te vermijden… De Goorse activiteitenagenda wordt dit weekeinde vooral beheerst door de Carnavalsactiviteiten van CV Sterzo en voorstellingen in De Reggehof. Vanavond is daar het Orkest van het Oosten […]
  • Piraatjes, Deep’n en Darts…22 september 2017 Piraatjes, Deep’n en Darts… In het komend weekeinde staat bij Café Buddy's de Piratenmuziek centraal tijdens de marathonuitzending van de Goorse Piraatjes. Op 't Doesgoor is het zaterdag Open Huis van de gelijknamige […]
  • Manuel, darten en carnaval24 februari 2017 Manuel, darten en carnaval Naast de diverse carnavalsfestiviteiten waar we gisteren over berichtten met onder meer de feestavond van CV Sterzo vanavond, zijn er ook nog andere aansprekende activiteiten in het […]
  • Vinylparty, Släpstick en Anne Frank…UPDATE5 november 2021 Vinylparty, Släpstick en Anne Frank…UPDATE Met de feestdagen in aantocht zijn er, ondanks de aangescherpte coronaregels, toch weer de nodige activiteiten te bezoeken in het Goorse. Zo ook dit weekeinde. Vanavond is er een […]
  • Goorse dart-competitie in de maak22 augustus 2020 Goorse dart-competitie in de maak Er komt, als het aan de initiatiefnemers ligt, op korte termijn een Goorse dart-competitie. Goor kent veel dart-teams die normaliter de wedstrijden spelen bij de DVO ( Dart Vereniging […]