Goorse Eline voorleeskampioen in de Hof

De Goorse Eline Ensing is gisteravond voorleeskampioen geworden van de gemeente Hof van Twente. De leerlinge van groep 8 van de Prins Constantijn-school las voor uit het boek ‘Knotsknettergek’ van Tosca Menten en viel op door haar rustige en heldere manier van van voorlezen. Eline Ensing is van meer markten thuis want in augustus vervaardigde ze ook al een winnend kunstwerk in het kader van het project ‘De scholen zijn weer begonnen” van Veilig Verkeer Nederland wat ze destijds aanbood aan wethouder Scholten. De Nationale voorleeswedstrijd wordt ieder jaar gehouden voor leerlingen van groep 7 of 8 van het basisonderwijs. In de Hof van Twente deden in totaal 18 van de 22 basisscholen mee. Naast Eline Ensing is ook Markeloër Jesse Reurink in de prijzen gevallen. Beiden gaan de Hof van Twente op 12 maart vertegenwoordigen tijdens de regionale finale in Almelo.

Elineensingvoorleeskampioen1

 

Gerelateerde berichten

  • Femke wint voorleeswedstrijd Hof van Twente17 februari 2017 Femke wint voorleeswedstrijd Hof van Twente Femke Poppink van de Goorse Prins Constantijn (Goor) is winnares geworden van de voorleeskampioenschappen van de gemeente Hof van Twente. De leerlinge uit groep 7 viel in Diepenheim op […]
  • Femke Poppink naar Overijsselse voorleesfinale18 maart 2017 Femke Poppink naar Overijsselse voorleesfinale De Goorse Femke Poppink is voorleeskampioen van de regio Twente geworden. De leerlinge uit groep 7 van de Prins Constantijnschool was gisteravond de beste van negen finalisten in het […]
  • Goorse voorlezers naar regionale finale20 februari 2018 Goorse voorlezers naar regionale finale Sem Kel en Lotte Weernink gaan de gemeente Hof van Twente vertegenwoordigen tijdens de regionale voorleeskampioenschappen op 14 maart in Tubbergen. In de afgelopen week streden de […]
  • Goorse Femke in Top 3 Overijsselse voorlezers13 april 2017 Goorse Femke in Top 3 Overijsselse voorlezers De Goorse Femke Poppink is gisteravond in de Top 3 ge-eindigd tijdens de Provinciale voorleesfinale in het Nijverdalse theater ZINin. Ze zat bij de besten van 10 finalisten uit Overijssel […]
  • Goorse Lotte wint ook regionale voorleeswedstrijd15 maart 2018 Goorse Lotte wint ook regionale voorleeswedstrijd Lotte Weernink heeft ook de regionale finale van de landelijke voorleeswedstrijd glansrijk gewonnen. De leerlinge van groep 7 van de Heeckerenschool won eerder de finale van de beste […]