Meerderheid wil af van éénrichtingsverkeer Molenstraat

De beslissing om éénrichtingsverkeer in te stellen in een groot deel van de Molenstraat moet worden teruggedraaid. Dat zegt de meerderheid van de deelnemers aan een poll op deze site. Van de 1720 stemmers vindt 54% dat de voordelen niet opwegen tegen de nadelen en dat het ontstane sluipverkeer, onder meer via de Korte Dijk en Kloosterlaan, voor gevaarlijke situaties zorgen. 35% wil dat de éénrichtingssituatie alleen gehandhaafd moet blijven voor vrachtverkeer. De overige 11% vindt de huidige situatie wel prima en is dus voor de éénrichtingssituatie zoals die er nu is in de Molenstraat. De gemeente Hof van Twente lijkt voorlopig niet van plan om iets te veranderen aan de huidige situatie. De volgende poll gaat over het plan voor een 140-meter hoge windmolen op bedrijventerrein Zenkeldamshoek. Een goed voornemen in het kader van duurzaamheid of een gedrocht dat voor veel overlast gaat zorgen. U mag het zeggen !

Molenstraateenrichting2Eénrichtingsverkeer in de Molenstraat