Meerderheid wil af van éénrichtingsverkeer Molenstraat

De beslissing om éénrichtingsverkeer in te stellen in een groot deel van de Molenstraat moet worden teruggedraaid. Dat zegt de meerderheid van de deelnemers aan een poll op deze site. Van de 1720 stemmers vindt 54% dat de voordelen niet opwegen tegen de nadelen en dat het ontstane sluipverkeer, onder meer via de Korte Dijk en Kloosterlaan, voor gevaarlijke situaties zorgen. 35% wil dat de éénrichtingssituatie alleen gehandhaafd moet blijven voor vrachtverkeer. De overige 11% vindt de huidige situatie wel prima en is dus voor de éénrichtingssituatie zoals die er nu is in de Molenstraat. De gemeente Hof van Twente lijkt voorlopig niet van plan om iets te veranderen aan de huidige situatie. De volgende poll gaat over het plan voor een 140-meter hoge windmolen op bedrijventerrein Zenkeldamshoek. Een goed voornemen in het kader van duurzaamheid of een gedrocht dat voor veel overlast gaat zorgen. U mag het zeggen !

Molenstraateenrichting2Eénrichtingsverkeer in de Molenstraat

Gerelateerde berichten

  • Goor verdeeld over vuurwerkverbod16 september 2020 Goor verdeeld over vuurwerkverbod Een groot deel van Goor is tegen een algeheel vuurwerkverbod en vindt dat deze traditie in stand moet worden gehouden. Dat blijkt uit een poll op deze site. Van de stemmers zegt 54% tegen […]
  • ‘Kunstgras met rubber gewoon bespelen’22 november 2016 ‘Kunstgras met rubber gewoon bespelen’ De meerderheid van de deelnemers aan een poll op deze site vind dat er gewoon op kunstgras kan worden doorgespeeld met daarin de bediscussieerde rubber korrels. Die zouden kankerverwekkend […]
  • Goor verdeeld over windmolen op Zenkeldamshoek28 april 2016 Goor verdeeld over windmolen op Zenkeldamshoek Wel of geen windmolen op het terrein naast Bruins&Kwast op industrieterrein Zenkeldamshoek ? Ondernemers vinden het een prima plan, omwonenden zijn er minder gelukkig mee. Het plan van […]
  • Polls: Geen losgeld betalen en het kerkbezoek van de minister29 december 2020 Polls: Geen losgeld betalen en het kerkbezoek van de minister De gemeente Hof van Twente heeft er goed aan gedaan om geen losgeld te betalen aan de criminelen die inbraken in het computersysteem van de gemeente en 750.000 euro vroegen voor het […]
  • Eénrichtingsverkeer Molenstraat blijft, Stadsraad nu naar gemeenteraad2 november 2016 Eénrichtingsverkeer Molenstraat blijft, Stadsraad nu naar gemeenteraad De éénrichtingssituatie in de Molenstraat zal niet worden opgeheven, als het aan het college van burgemeester en wethouders ligt. Er is volgens de beleidsbepalers geen reden om terug te […]