Meerderheid wil af van éénrichtingsverkeer Molenstraat

De beslissing om éénrichtingsverkeer in te stellen in een groot deel van de Molenstraat moet worden teruggedraaid. Dat zegt de meerderheid van de deelnemers aan een poll op deze site. Van de 1720 stemmers vindt 54% dat de voordelen niet opwegen tegen de nadelen en dat het ontstane sluipverkeer, onder meer via de Korte Dijk en Kloosterlaan, voor gevaarlijke situaties zorgen. 35% wil dat de éénrichtingssituatie alleen gehandhaafd moet blijven voor vrachtverkeer. De overige 11% vindt de huidige situatie wel prima en is dus voor de éénrichtingssituatie zoals die er nu is in de Molenstraat. De gemeente Hof van Twente lijkt voorlopig niet van plan om iets te veranderen aan de huidige situatie. De volgende poll gaat over het plan voor een 140-meter hoge windmolen op bedrijventerrein Zenkeldamshoek. Een goed voornemen in het kader van duurzaamheid of een gedrocht dat voor veel overlast gaat zorgen. U mag het zeggen !

Molenstraateenrichting2Eénrichtingsverkeer in de Molenstraat

Gerelateerde berichten

  • Goor kiest massaal voor ’n Stoom24 december 2021 Goor kiest massaal voor ’n Stoom Een petitie van Gorenaar Jan Poortman werd al honderden keren ondertekend en nu krijgt hij ook bijval van de stemmers op deze site. Zijn pleidooi om de naam van het te ontwikkelen […]
  • Minder vaak afval ophalen? Geen goed idee16 juli 2021 Minder vaak afval ophalen? Geen goed idee Een grote meerderheid van Goor vindt het geen goed plan om Twente Milieu minder vaak het afval op te komen halen dan nu het geval is. Wethouder Scholten wil de bakken straks eens in de […]
  • Goor verdeeld over vuurwerkverbod16 september 2020 Goor verdeeld over vuurwerkverbod Een groot deel van Goor is tegen een algeheel vuurwerkverbod en vindt dat deze traditie in stand moet worden gehouden. Dat blijkt uit een poll op deze site. Van de stemmers zegt 54% tegen […]
  • Goor viert vakantie vooral ‘Rundumhausen’20 juli 2020 Goor viert vakantie vooral ‘Rundumhausen’ Het grootste deel van de Goorse bevolking is niet van plan om ver op reis te gaan in deze zomervakantie. Dat blijkt uit de uitslag van een poll op deze site. Maar liefst 72% van de […]
  • Goor zeer content met grondaankoop in kwestie Molenstraat3 december 2018 Goor zeer content met grondaankoop in kwestie Molenstraat De bevolking uit Goor prijst de gemeente met de aankoop van de extra grond om de Molenstraat aan te pakken. Dat blijkt uit de poll op onze site. 80 procent van de ondervraagden vindt het […]