Omwonenden hekelen klager verbod vrachtwagens

Nadat hij ziedende ondernemers in de gordijnen heeft gejaagd heeft de klagende buurtbewoner op het Weversplein ook wrevel opgewekt bij een groot aandeel omwonenden. Zij zijn ook van mening dat het verbod op lossende vrachtwagens in de vroege uren tot veel levensgevaarlijke situaties gaat leiden, zo blijkt uit een rondgang van deze redactie. Door het verbod zouden vrachtwagens hun producten moeten laden en lossen, terwijl jong en oud daar rondloopt. Eerder lieten de ondernemers  dus al weten dat ze vrezen voor gevaarlijke situaties. Daarop heeft Albert Heijn-ondernemer Guido Brandenbarg op zijn beurt een bezwaarschrift ingediend.

vrachtwagensweversplein2

“Veel te gevaarlijk”, aldus de buurtbewoners, die verder nog een pikant detail ter berre brengen; “Deze notoire klager rijdt zelf op de Syntus-bus en laat zijn bus vaak een half uur warmdraaien”, aldus één der omwonenden.

Gerelateerde berichten

  • Albert Heijn getroffen door brute tabaksroof7 november 2014 Albert Heijn getroffen door brute tabaksroof De Albert Heijn in Goor is afgelopen nacht rond 03.50 uur slachtoffer geworden van een brute ramkraak. Drie mannen hebben de deur van de supermarkt aan het Weversplein geforceerd en in […]
  • Nachtelijk vrachtverkeer vanaf 11 september verboden op Weversplein29 augustus 2017 Nachtelijk vrachtverkeer vanaf 11 september verboden op Weversplein Vrachtwagens die de winkels op het Weversplein willen bevoorraden kunnen dat vanaf 11 september aanstaande niet meer doen tussen 23.00 uur en 07.00 uur. Ook op 't Jannink en De Weverij is […]
  • Poging tot straatroof op Weversplein9 juni 2016 Poging tot straatroof op Weversplein De politie is op zoek naar twee mannen die gistermiddag hebben geprobeerd een vrouw te beroven. Zij werd aangesproken op de parkeerplaats voor de Aldi-supermarkt door één van de mannen. De […]
  • Voetbalplaatjesactie bijna ten einde, drukbezochte ruilbeurs27 januari 2018 Voetbalplaatjesactie bijna ten einde, drukbezochte ruilbeurs Een drukte van belang vanmiddag bij kinderboerderij 't Kukelnest. Daar was de laatste ruilmiddag voor spaarders van de Goorse voetbalplaatjes van Albert Heijn Brandenbarg. De actie waarbij […]
  • Guido Brandenbarg in Portret bij Hofstreek22 december 2015 Guido Brandenbarg in Portret bij Hofstreek Portret stelt zondag supermarktondernemer Guido Brandenbarg centraal in haar uitzending. De ondernemer bestiert de Albert Heijn op het Weversplein en komt verhalen over zijn werk. Guido, […]