Dierenspeciaalzaak krijgt metamorfose na afscheid Vaarhorst (Adv)

Het zijn bijzondere dagen voor Wim en Diny Vaarhorst. Na 36 jaar trouwe dienst hebben zij zaterdag hun laatste werkdag in Dierenspeciaalzaak Pets&Co. Daarna zullen Danieke de Vries en Marijke Ligtenbarg-Postel de zaak runnen. Toch blijft Wim Vaarhorst nog wel enkele uren werkzaam in de speciaalzaak. Hij zal enkele dagen per week beschikbaar blijven voor het trimmen van uw hond en om zijn vakkennis over te brengen op de nieuwe eigenaren.

Vaarhorstendaniekemarijke

Met de wissel komt er ook een verbouwing. De dierenspeciaalzaak is van 23 mei tot en met 27 mei gesloten wegens een interne verbouwing. Op zaterdag 28 mei wordt de winkel feestelijk geopend. Danieke en Marijke zullen u dan samen met Marit en Jolanda, die al jarenlang in de Dierenspeciaalzaak werkzaam zijn, verwelkomen.

vaarhorst