Weide weer omgedoopt tot strand voor beachsoccer

De Schoolfeestweide wordt dit weekend weer omgedoopt tot Goor Beach. Vrijdag, zaterdag en zondag wordt de derde editie van Hof van Twente Beachsoccertoernooi georganiseerd. De aftrap wordt verricht door de bedrijven, op de tweede dag kruisen de senioren de degens en op de afsluitende zondag wordt het jeugdtoernooi afgewerkt. De organisatie is druk bezig met de laatste voorbereidingen en kan nog enkele teams gebruiken. Verder benadrukt de organisatie dat FairPlay voorop staat bij het evenement, dat vorig jaar werd ontsierd door een vechtpartij.

Beachsoccer1

Gerelateerde berichten

  • Open Monumentendag en beachsoccer…8 september 2017 Open Monumentendag en beachsoccer… De activiteiten in het komende weekeinde staan voor een groot deel in het teken van Open Monumentendag. De Goorse Braakmolen (foto) is morgen vanaf 10.00 te bezichtigen. Molenaars zijn […]
  • Geen Beachsoccertoernooi dit jaar, volgend jaar landelijke top20 juli 2017 Geen Beachsoccertoernooi dit jaar, volgend jaar landelijke top Er komt dit jaar geen Beachsoccer-toernooi op het Schoolfeestplein. De organisatie is in gesprek met de Nederlandse Beachsoccerbond om onderdeel te worden van de nationale competitie in de […]
  • Beachsoccer tevreden afgesloten met jeugdtoernooi15 augustus 2016 Beachsoccer tevreden afgesloten met jeugdtoernooi Een dag na het beachsoccertoernooi kijkt de organisatie tevreden terug op het evenement. Hoewel een aantal toeschouwers vond dat het evenement meer aangekleed had mogen worden en niet […]
  • Vindsubsidies wint bedrijventoernooi13 augustus 2016 Vindsubsidies wint bedrijventoernooi Het bedrijventoernooi bij het Beachsoccer-evenement is een prooi geworden voor Vindsubsidies. Zij wisten beslag te leggen op de schaal. De ploeg, met sterkhouder Martin Vaarhorst, won het […]
  • Beachsoccer, Hoftoernooi en Daweeknie12 augustus 2016 Beachsoccer, Hoftoernooi en Daweeknie Op de theateragenda van dit weekend prijken bovenal veel sportevenementen. Zo is vanavond het jaarlijkse Hoftoernooi in Markelo met onder meer de Goorse voetbalclubs en maken we ons in 't […]