Smidse Zomeravond-party voor kankervleugel MST

Een deel van de opbrengst van de Zomeravond-party bij d’Olde Smidse, komende vrijdag, gaat naar het goede doel. Er zal een bedrag worden gedoneerd aan de afdeling oncologie van het nieuwe MST in Enschede waar Smidse-eigenaar Ben Keunenger werd verpleegd voor hij overleed op 15 april jongstleden. Het is de bedoeling iets aan te schaffen waar patiënten iets aan hebben tijdens hun verblijf in het ziekenhuis. Wat dat gaat worden moet nog worden bepaald. De Smidse Zomeravond-party is de doorstart van de jubileumavond van Goorsnieuws.nl van vorig jaar. Naast DJ Niek Scholte in ’t Hof treden er ook een aantal zangeressen op. Naast de inmiddels gemelde Simone Ewouds en Elske Bouma geven ook Appolonia Slilgman en Hoftalent Anouk Schottink acte de presence. De Zomeravondparty op het terras naast en voor de Smidse begint om 20.00 uur. 

GNfeest2015

Gerelateerde berichten

  • Smidse schenkt MST personeelsfeest in de geest van Ben22 september 2016 Smidse schenkt MST personeelsfeest in de geest van Ben Een bijzonder gul en groots gebaar van De Smidse en Ron Kuenenger. Zij hebben de afdeling oncologie van het MST ziekenhuis verrast met een geheel verzorgd personeelsfeest bij De Smidse. […]
  • The sky is on fire…4 augustus 2015 The sky is on fire… Een prachtige gloedvolle prent, geschoten door Elles Bergboer vanaf de bovenste verdieping van haar woning in de Schoolstraat. Ze ging er speciaal haar bed voor uit deze ochtend om zes […]
  • Bouw nieuwe Klokkenkamp en uitvaarthuis begin volgend jaar van start9 december 2015 Bouw nieuwe Klokkenkamp en uitvaarthuis begin volgend jaar van start Er wordt toch een begin gemaakt met de bouw van het nieuwe Uitvaarthuis van de Goorse uitvaartleider Tonny Kranenberg. De bouw zal begin volgend jaar van start gaan. Dan krijgt ook […]
  • Rikkert in Raad van Bestuur MST7 juni 2018 Rikkert in Raad van Bestuur MST Eric Rikkert is benoemd tot lid van de Raad van Bestuur van het ziekenhuis Medisch Spectrum Twente. Hij begint op 1 september aanstaande en wordt onder meer verantwoordelijk voor Financiën […]
  • Dokter Watjes, Jeans en Vinyl…22 januari 2016 Dokter Watjes, Jeans en Vinyl… Een overvolle Goorse evenementenagenda voor wat betreft het vierde weekend in het nieuwe jaar. Vanavond is het raak in de verschillende café's. Zo speelt Dokter Watjes bij De Tapperij. […]