Cabaret, cursus lichaamstaal en voetbal…

Na de restantenmarkt bij de Goorse middenstanders kunnen de theaterliefhebbers in één streep door naar De Reggehof. Daar is vanavond de voorstelling van Roue Verveer te zien. Verveer, die al jaren een vaste plek op de agenda heeft, komt met zijn cabaretvoorstelling Op Het Laatste Moment. Een dag later zijn de deuren van onze lokale schouwburg opnieuw geopend. Dan leggen Alfred van den Heuvel, Alexandra Alphenaar en Joey Ferre op komische wijze uit wat body language betekent; wat wij mensen zeggen zonder te zeggen. Er zijn voor beide shows nog kaarten. Verder is vanavond de heropening van café De Buurman, gaan de Goorse carnavalisten alvast de regio in om op te warmen voor volgend weekeinde en mogen de voetballers na een weekje sneeuw weer echt aan de bak. Kijk voor alle evenementen op onze kalender.

Gerelateerde berichten

  • Nog enkele kaarten voor voorstelling Guido Weijers27 februari 2015 Nog enkele kaarten voor voorstelling Guido Weijers Er zijn nog een paar losse toegangstickets beschikbaar voor de show van Guido Weijers, morgen in Goor. De populaire cabaretier staat dan voor een verder volle theaterzaal van De Reggehof […]
  • Motel Westcoast, Lentezon en Project #GHL17 april 2015 Motel Westcoast, Lentezon en Project #GHL Op de evenementenagenda prijkt voor dit weekeinde allereerst het affiche van Motel Westcoast. Landelijke muzikale toppers als Syb van der Ploeg en Julian Thomas staan morgen op het podium […]
  • O’G3NE, lopen en competitievoetbal…3 februari 2017 O’G3NE, lopen en competitievoetbal… In De Reggehof is dit weekeinde alles gericht op het lang verwachte optreden van O'G3NE. Het zangtrio, bekend om de verbazingwekkend goede samenzang en de eerdere winnaressen van The Voice […]
  • Ferry, Ster XXL en Griet op de Beeck…27 januari 2017 Ferry, Ster XXL en Griet op de Beeck… Er staat weer voldoende content in de activiteitenkalender voor dit weekeinde. Vanavond is er allereerst het Open Huis van De Waerdenborch waar nieuwe potentiele scholieren een kijkje […]
  • Café De Buurman weer open na verbouwing16 februari 2017 Café De Buurman weer open na verbouwing Café De Buurman in de Goorse Grotestraat gaat morgen weer open. Het feestcafé in het stadshart werd net na de jaarwisseling gesloten voor een ingrijpende verbouwing. Het interieur is […]