‘TBS van Reggehof-moordenaar moet worden verlengd’

De TBS van de Somaliër die zes jaar geleden een toen 46-jarige Irakees doodstak in de Goorse Reggehof moet met twee jaar worden verlengd. Dat heeft de officier van justitie vandaag ge-eist tijdens een rechtszaak over de toekomst van de moordenaar. Behandelaars zeggen dat de man nog steeds levensgevaarlijk is en dat de kans op herhaling groot is. De man stak op 12 april van het jaar 2010 de Irakees zeven keer tijdens een inburgeringscursus in Goor omdat hij in de veronderstelling was dat deze zijn familie had uitgeroeid. De Somaliër wil niet worden uitgezet omdat hij bang is te worden omgebracht in eigen land. hij hoort ook stemmen en muziek in zijn hoofd en weigert daartegen medicatie in te nemen. De rechtbank doet over twee weken uitspraak.

 

Gerelateerde berichten

  • 16 jaar cel geëist tegen verdachte moord Twentekanaal17 november 2015 16 jaar cel geëist tegen verdachte moord Twentekanaal Er is vandaag 16 jaar cel geëist tegen de 55-jarige Harry G uit Neede. Hij schoot een man uit Almere in Hengelo dood schoot en dumpte diens lichaam in het Twentekanaal bij Goor. Dat […]
  • Hengelose verdachte ‘Meene-moord’ wederom vast9 februari 2015 Hengelose verdachte ‘Meene-moord’ wederom vast Op bevel van de rechtbank zit een 42-jarige Hengeloër wederom in voorarrest in verband met betrokkenheid bij de moord op een man uit Almere, die halverwege december in het Twentekanaal in […]
  • Tweede aanhouding in moordzaak ‘Meene’21 januari 2015 Tweede aanhouding in moordzaak ‘Meene’ Een 55-jarige man uit Neede is vanmorgen net voor zevenen aangehouden in een woning in de gemeente Emmen. De man wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van de 24-jarige man uit […]
  • De Reggehof slaat handen ineen met kleine theaters25 september 2014 De Reggehof slaat handen ineen met kleine theaters De Reggehof heeft een samenwerkingsverband gesloten met negentien andere kleine theaters in Overijssel. Onder de noemer 'Theater, daar ga je voor zitten' hopen de theaters elkaar te […]
  • Negen jaar voor kanaalmoord, dumper moet jaar brommen1 december 2015 Negen jaar voor kanaalmoord, dumper moet jaar brommen De 55-jarige man uit Neede moet negen jaar de cel in voor de Twentekanaal-moord. Hij schoot in december vorig jaar een 24-jarige man uit Almere dood tijdens een uit de hand gelopen […]