Inzamelingsactie voor suikerpatient Sem

Er is een inzamelingsactie gestart voor de Goorse suikerpatient Sem Minkjan. Hij heeft diabetes en moet meerdere keren per dag prikken om zijn glucosegehalte te meten. Er is een apparaat op de markt die dat prikken overbodig maakt maar dat wordt door zorgverzekeraars niet vergoed. Om ervoor te zorgen dat de 10-jarige Sem toch gebruik kan maken van deze zogenoemde Freestyle Libre, dat zelf het suikergehalte meet én op peil houdt zijn de familieleden Maria Heinhuis en Lisan Visser, deze actie gestart. Er is zo’n 1500 euro per jaar nodig om gebruik te kunnen maken van de Freestyle Libre. Het is de bedoeling om, indien mogelijk, ook anderen te helpen die diabetes hebben en gebruik willen maken van het apparaat. Doneren kan via deze LINK.

Sem Minkjan en moeder Dorothy in een uitzending van TV Oost

Gerelateerde berichten

  • Sem wil de ‘Freestyle Libre’16 maart 2016 Sem wil de ‘Freestyle Libre’ De 9-jarige Sem Minkjan was gisteravond samen met zijn moeder Dorothy Heinhuis prominent te gast in de studio van TV Oost. Het jochie kampt met diabetes en dat heeft nogal wat invloed op […]
  • Sem krijgt zijn Free-style Libre24 april 2017 Sem krijgt zijn Free-style Libre De collecte voor de 10-jarige Sem Minkjan heeft gisteren tijdens de Goorse stadsderby tussen Hector en GFC 3.000 euro opgebracht. Het suikerpatientje kan daarmee tenminste twee jaar […]
  • Puntdak loopt geld bij elkaar voor suikerpatienten13 juni 2017 Puntdak loopt geld bij elkaar voor suikerpatienten De 10-jarige suikerpatient Sem Minkjan heeft na een succesvolle actie bij sv Hector zijn nieuwe Freestyle Libre al maar nu is het zaak om ook andere kinderen te helpen. De Freestyl Libre […]
  • Sem Minkjan in Overijssels ‘diabetes-team’6 juni 2019 Sem Minkjan in Overijssels ‘diabetes-team’ De Goorse voetballer Sem Minkjan is geselecteerd voor het Overijssels voetbalteam voor kinderen met diabetes. Hij is na een aantal selectiedagen geselecteerd om op zaterdag 29 juni medt […]
  • Actie voor diabetespatientje Sem tijdens Goorse voetbalderby19 april 2017 Actie voor diabetespatientje Sem tijdens Goorse voetbalderby Er wordt komende zondag voor de Goorse voetbal-derby sv Hector-GFC een inzamelingsactie gehouden voor Sem Minkjan. Het 10-jarige diabetes-patientje speelt bij Hector in de JO11-1 en moet […]