Bakker Meinders opent vestiging in Goor

Bakkerij Meinders opent op korte termijn een vestiging in het centrum van Goor. Bakker en eigenaar Ruben Meinders van de regionale winkelketen gaat in het pand aan de Grotestraat 66 waar tot voor kort bakker van Otten was gevestigd. Meinders huurt het pand van groenteman Wiemerink. Meinders heeft ook vestigingen in Markelo, Rijssen, Wierden en Almelo. Het bakkersgeslacht stamt al uit het jaar 1824 en heeft sinds 1999 ook het predikaat Hofleverancier. De Goorse vestiging van bakker Meinders wordt op maandag 8 mei geopend.

Gerelateerde berichten

  • Bakkerij Van Otten weg uit Goor20 maart 2017 Bakkerij Van Otten weg uit Goor Bakkerij Van Otten vertrekt uit Goor. De brood- en banketzaak in de Grotestraat zal binnen afzienbare tijd de deuren sluiten. De winkel werd gerund door onderneemster Rina Mijnen die het […]
  • Nollen beste bakker van Nederland14 november 2019 Nollen beste bakker van Nederland Bakkerij Nollen mag zich met haar team een jaar lang de beste bakker van Nederland noemen. De onderneming met onder meer een vestiging in Goor en veel afzet in de Goorse Jumbo-supermarkt, […]
  • Prijzen voor Goorse winkeliers14 november 2014 Prijzen voor Goorse winkeliers Le Coq is in de prijzen gevallen tijdens het zogenoemde Twente Wild On Tour. Dat is een contest voor wildgerechten- en specialiteiten. De hazenpeper die werd ingestuurd door de Goorse […]
  • Goorse winkels grootste kans op finale ‘gezelligste winkel’30 december 2014 Goorse winkels grootste kans op finale ‘gezelligste winkel’ De verkiezing van de gezelligste winkel van de Hof van Twente wordt waarschijnlijk gewonnen door een Goorse onderneming. Op dit moment leidt Primera de Bandijk in een contest die niet echt […]
  • Goor ruimt op…22 februari 2018 Goor ruimt op… In het Goorse centrum is vandaag de halfjaarlijkse Restantenmarkt van start gegaan. Tot en met komende zaterdag houden veel winkeliers opruiming en worden seizoensrestanten met flinke […]