Kleurwedstrijd voor De Regge

Kinderen van de Goorse basisscholen ontvangen deze week een kleurplaat om mee te doen aan de kleurwedstrijd van Stichting Stads-Regge Goor. Telgen tot en met tien jaar kunnen mee doen aan de wedstrijd om kleur te geven aan het project. De kleurplaat, die in het teken staat van de Goorse Stads-Regge, kan ook gedownload worden vanaf de website. Een deskundige jury zal uiteindelijk twee winnaars aanwijzen, die een prijsje in de wacht slepen. De tekeningen kunnen worden ingeleverd tot en met 29 mei. In juni wordt een wandelroute geopend langs De Regge.

Gerelateerde berichten

  • 26 mei 2017 Kleurplatenwedstrijd Stadsregge sluit bijna De kinderen die meedoen aan de kleurwedstrijd van de stichting Stadsregge Goor kunnen hun kleurplaat nog inleveren tot komende maandag 29 mei. Dat kan bij de eigen school, de Readshop en […]
  • Wandelroute Reggeloop Goor op 16 juli geopend3 april 2017 Wandelroute Reggeloop Goor op 16 juli geopend De zogenoemde Reggeloop Goor, een wandelroute langs de Stadsregge, wordt op vrijdag 16 juni aanstaande officieel geopend. Dat gebeurt door burgemeester Nauta en een afgevaardigde van de […]
  • Overgrote meerderheid wil tweerichtingsverkeer in Molenstraat terug4 april 2017 Overgrote meerderheid wil tweerichtingsverkeer in Molenstraat terug De Molenstraat moet zo snel mogelijk weer een tweerichtingsweg worden voor personenauto's. Dat is de mening van het overgrote deel van de deelnemers aan een poll op onze site. Maar liefst […]
  • Stem van de Regge op Hofstreek TV28 maart 2020 Stem van de Regge op Hofstreek TV De in 2017 opgevoerde buitenmusical ‘De Stem van de Regge’ is morgen (zondag) in zijn geheel te zien op Hofstreek TV. In navolging van Troost-tv op de landelijke zenders en de […]
  • Mozaïekbank officieel ingewijd: “Reuze trots op iedereen”5 oktober 2018 Mozaïekbank officieel ingewijd: “Reuze trots op iedereen” Na de mozaïekbankjes in het centrum is vrijdagmiddag ook de gerenoveerde mozaïekbank bij De Zon geplaatst. In de afgelopen maanden waren veel vrijwilligers betrokken bij het project. “Ik […]