Al bijna 37.000 euro opgehaald voor nieuwe trekkenwand Reggehof

De actie voor een nieuwe trekkenwand voor theater De Reggehof heeft voorlopig 36.742 euro opgehaald. Zo werd gisteravond rond middernacht duidelijk, tijdens de Reggehof-in-Trek-party. Vrijwilligers van het theater maakten het bedrag bekend, dat iets later nog verder werd aangevuld. Het theater begon een kleine twee maand geleden met een geldinzamelingsactie om een gedeelte van de nieuwe technische installatie achter het podium te bekostigen. Het doel was om 35.000 euro van de 200.000 euro kostende trekkenwand via de inzameling op te halen. Dat doel is dus gehaald, maar er kan nog gedoneerd worden via www.voordekunst.nl.

Foto: De Reggehof

De nieuwe trekkenwand wordt aankomende zomer geïnstalleerd en is nodig omdat de huidige installatie niet meer voldoet aan de eisen. De gemeente Hof van Twente draagt niet bij aan de kosten, waardoor het theater zelf op zoek moest naar geld. De aanvullende kosten haalt De Reggehof uit het geld wat de afgelopen jaren is opgebouwd. De afgelopen maanden werden er al allerlei activiteiten georganiseerd om geld op te halen, zoals de Twentse Trekshow vorig weekend, waar regionale cabarettoppers geheel belangeloos een optreden gaven.

Gerelateerde berichten

  • Bijna 6.000 euro voor KWF Kankerbestrijding10 oktober 2016 Bijna 6.000 euro voor KWF Kankerbestrijding De collecte voor KWF Kankerbestrijding, die begin september in Goor is gehouden, heeft in totaal € 5.636,25 opgebracht. Daarvan werd iets meer dan € 5.000 opgehaald door de collectanten […]
  • Trekkenwandactie Reggehof van start11 april 2017 Trekkenwandactie Reggehof van start De grootscheepse actie om theater De Reggehof aan een zogenoemde trekkenwand te helpen is van start gegaan. Er is een speciale website geïntroduceerd en er komen drie gevarieerde […]
  • Reggehof krijgt zonnepanelen en nieuwe trekkenwand3 oktober 2016 Reggehof krijgt zonnepanelen en nieuwe trekkenwand Theater De Reggehof wordt binnenkort voorzien van zonnepanelen. Het Goorse bedrijf Suncatch mag de panelen plaatsen. De zonnepanelen worden betaald door de gemeente Hof van Twente die tot […]
  • Regionale topcabaretiers samen in De Reggehof22 april 2017 Regionale topcabaretiers samen in De Reggehof Het belooft een bijzonder weekend te worden in de Reggehof op 12, 13 en 14 mei. Dan is de top van het regionale cabaretgilde samen voor drie gevarieerde shows waarvan de opbrengst in zijn […]
  • Geld voor Tuindorp, Doesgoor en Reggehof8 juni 2017 Geld voor Tuindorp, Doesgoor en Reggehof De gemeente Hof van Twente gaat volgend jaar geld vrij maken voor de uitvoering van het plan Tuindorp, wijkvoorziening 't Doesgoor en De Reggehof. Dat staat in de kadernota voor 2018. […]