Echtpaar filmt route Bijrijder 20 jaar later

Het bericht onder de titel ‘De tand des tijds’, gisteren op deze site, bracht het Goorse echtpaar Marianne en Wouter Hutten tot een fraai idee. Het paar besloot gisteren met camera dezelfde route te rijden als De Bijrijder van RTV Oost in 1997 zodat er nu ook een nieuwe versie is en de verschillen van toen en nu in beeld gevangen zijn. De filmmakers reden en filmden niet alleen dezelfde route. Ook de muziek die er onder zit, is gelijk aan dat wat onder het filmpje van 20 jaar geleden zit. De nieuwe Goorse versie van De Bijrijder die door hetr duo De Narijder genoemd, is via deze LINK te bekijken.

Gerelateerde berichten

  • De tand des tijds…16 juli 2017 De tand des tijds… We horen het met name de oudere generatie nog wel eens zeggen: "Wat is er ter in de loop van de joar'n toch een hoop veranderd". Er is geen speld tussen te krijgen. Ook niet in Goor waar […]
  • Goor wat verander je snel…21 juli 2015 Goor wat verander je snel… Dat Goor de laatste jaren enorm aan uiterlijke veranderingen onderhevig was wordt heel duidelijk op een filmpje dat door RTV Oost op een speciale website en app onder de titel 'Mooi […]
  • Grotesk protest tegen windmolens25 oktober 2016 Grotesk protest tegen windmolens Het was al vroeg druk vanavond voor het Goorse gemeentehuis waar zich rond zeven uur zo'n 120 mensen verzamelden om te protesteren tegen de mogelijke komst van 14 windturbines in het […]
  • Junglekamp in aantocht…19 augustus 2019 Junglekamp in aantocht… Vandaag wordt het veld op de Hogenkamp in gereedheid gebracht voor het jaarlijkse kinderkamp dat morgen begint en vrijdagmiddag zal worden afgesloten. Voor deze editie is als thema de […]
  • Kinderkamp bijna vol, vrijwilligers nog wel nodig2 juli 2019 Kinderkamp bijna vol, vrijwilligers nog wel nodig Het maximaal aantal deelnemers aan het Goorse Kinderkamp is bijna bereikt. Dat betekent dat vana 20 augustus wederom zo'n 400 kinderen zullen timmeren en verven op het houtdorp op De […]