Hofpas nog niet in trek, eetbaar groen wel ?

De switch van de Goorse Gelukspas naar de nieuwe Hofpas, die in de hele Hof van Twente te gebruiken is, kan de Gorenaar nog niet echt bekoren. in een poll op deze site blijkt dat het leeuwedeel de pas niet gebruikt. In dit geval 65%. Bijna een kwart van de stemmers (23%) vindt de overgang een goede zaak en zal er ook gebruik van maken. Het overige deel van de respondenten (12%) gebruikt de pas ook maar had liever de Goorse versie in stand gehouden. De volgende poll is ingesteld vanwege het aanzienlijk aantal wisselende reacties dat bij onze redactie is binnen gekomen naar aanleiding van de drie bakken met eetbaar groen in het Goorse centrum die vorige week zijn geplaatst. Een verrijking voor het centrum of een gedrocht ? U mag zeggen !

Gerelateerde berichten

  • Weinig bijval voor plan voor een ‘groen en eetbaar Goor’4 juli 2017 Weinig bijval voor plan voor een ‘groen en eetbaar Goor’ Het plan van studenten van de universiteit Wageningen om van Goor een 'groene en eetbare' stad te maken wordt nog niet echt omarmd. Een poll op deze site geeft aan dat 65% van de meer dan […]
  • Goor verdeeld over openingstijden supermarkten2 mei 2017 Goor verdeeld over openingstijden supermarkten Weinig eensgezindheid als het gaat om de openingstijden van de supermarkten in Goor. Uit een poll op deze site blijkt dat 40% van de stemmers vindt dat supermartkhouders zelf moeten weten […]
  • Meeste Gorenaren naar het buitenland op vakantie23 juli 2017 Meeste Gorenaren naar het buitenland op vakantie De schoolvakantie is begonnen en dat betekent dat velen zich opmaken voor een verblijf elders. De meeste Gorenaren kiezen voor een trip naar het buitenland. Uit een poll op deze site […]
  • Wat betekent het regeerakkoord voor de Gorenaar ?12 oktober 2017 Wat betekent het regeerakkoord voor de Gorenaar ? Het is weer de hoogste tijd voor een nieuwe poll op deze site. De laatste enquète ging over de bakken met eetbaar groen in het centrum. Die kunnen niet op veel goedkeuring rekenen. Maar […]
  • ‘Regge moet weer zichtbaar worden in Goor’22 september 2016 ‘Regge moet weer zichtbaar worden in Goor’ De deelnemers aan de poll op deze site zijn er vrij duidelijk in. De Regge moet weer snel meanderen door het Goorse en dat zichtbaar. Maar liefst 75% van de stemmers is het daar over eens […]