Hofpas nog niet in trek, eetbaar groen wel ?

De switch van de Goorse Gelukspas naar de nieuwe Hofpas, die in de hele Hof van Twente te gebruiken is, kan de Gorenaar nog niet echt bekoren. in een poll op deze site blijkt dat het leeuwedeel de pas niet gebruikt. In dit geval 65%. Bijna een kwart van de stemmers (23%) vindt de overgang een goede zaak en zal er ook gebruik van maken. Het overige deel van de respondenten (12%) gebruikt de pas ook maar had liever de Goorse versie in stand gehouden. De volgende poll is ingesteld vanwege het aanzienlijk aantal wisselende reacties dat bij onze redactie is binnen gekomen naar aanleiding van de drie bakken met eetbaar groen in het Goorse centrum die vorige week zijn geplaatst. Een verrijking voor het centrum of een gedrocht ? U mag zeggen !

Gerelateerde berichten