Spanninga gehuldigd na bronzen WK

Een grote verrassing voor de Goorse BMX-er Kevin Spanninga vanavond. Hij werd bij thuiskomst uit het Amerikaanse Rock Hill onthaald bij zijn woning in de Catsstraat. Familie, vrienden en leden van zijn fietscrossvereniging DVO uit Haaksbergen wachtten de sporter op met shooters, applaus en een groot spandoek. Dit alles na de schitterende derde plek op het WK in Amerika voor de Gorenaar vorig weekend. Spanninga verraste daar vriend en vijand met een 3e plek in de finale van de categorie voor BMX-ers van 17 tot 24 jaar. Op onze Facebookpagina ook een kort filmpje van de thuiskomst van Spanninga.

Gerelateerde berichten

  • KEVIN SPANNINGA WERELDKAMPIOEN BMX !7 juni 2018 KEVIN SPANNINGA WERELDKAMPIOEN BMX ! Een fantastische prestatie van Gorenaar Kevin Spanninga. Hij werd vandaag in Baku wereldkampioen BMX in de klasse 17 tot 24 jaar. De fietscrosser van DVO Haaksbergen was in de hoofdstad […]
  • Brons voor Spanninga op WK BMX !29 juli 2017 Brons voor Spanninga op WK BMX ! Kevin Spanninga is derde geworden op het wereldkampioenschap BMX in het Amerikaanse Rock Hill. De Goorse fietscrosser verraste in de categorie van BMX-ers tussen de 17 en 24 jaar vriend en […]
  • Groots onthaal voor wereldkampioen Spanninga10 juni 2018 Groots onthaal voor wereldkampioen Spanninga De kersverse Goorse wereldkampioen BMX Kevin Spanninga is vanmiddag op grootse onthaald op het plein voor café De Whee. De 21-jarige fietscrosser behaalde afgelopen woensdag in Baku, de […]
  • Spanninga na blessureleed op weg naar WK19 mei 2017 Spanninga na blessureleed op weg naar WK Na drie jaren blessureleed is hij terug aan het front. BMX'er Kevin Spanninga. De 21-jarige fietscrossers uit Goor heeft als doel dit jaar om te etaleren bij het WK in Amerika. "Dat is […]
  • Judo-goud voor Lisa en Kevin Tuitert29 maart 2016 Judo-goud voor Lisa en Kevin Tuitert Broer en zus op het hoogste schavot. Voor de judoka’s Lisa en Kevin Tuitert was het een geslaagd Paasweekend. Tijdens het jaarlijkse prestigieuze evenement in Gramsbergen maakten zij de […]