Fleetwood Mac, Reflexxion en wandelen…

Een volle evenementenkalender voor het komend weekeinde met allereerst de tweede dansavond voor stellen en vrijgezellen bij De Bebsel vanavond. Morgen is er, naast het Hofkracht & Woonfestival, ’s avonds een ode aan de band Fleetwood Mac in theater De Reggehof tijdens ‘The Incredible Story‘ gebracht door The Cosmic Carnival (foto). De bandjesavond bij café De Ster wordt dit keer opgeluisterd door de Goorse formatie Reflexxion terwijl café De Buurman in Duitse sferen is met een Oktoberfest. Zondag organiseert Kariboes een herfstwandeltocht over verschillende afstanden die starten bij camping Monte Bello. Klik HIER voor de gehele activiteiten-agenda.

Gerelateerde berichten

  • Fleetwood Mac, Taptoe en Doedag…20 september 2019 Fleetwood Mac, Taptoe en Doedag… Weer een mooie volle evenementenagenda voor Goor dit weekeinde. Te beginnen met 'Fleetwood Mac The incredible story' vanavond in De Reggehof, waar het muzikale verhaal van de Britse band […]
  • Herfst-wandeltocht Kariboes14 oktober 2019 Herfst-wandeltocht Kariboes De Goorse trimclub Kariboes houdt op komende zondag 20 oktober haar jaarlijkse herfstwandeltocht. De tocht gaat dit keer over de Herikerberg, door Stokkum en een stukje door het […]
  • Zoutmus, Oktoberfest, Donny Brasco en Doemiddag19 oktober 2018 Zoutmus, Oktoberfest, Donny Brasco en Doemiddag De evenementenkalender voor dit weekeinde meldt allereerst het optreden van Zoutmus in De Reggehof. Onder de titel 'Kuikens van beton' komt een vijfkoppig gezelschap met muzikaal cabaret. […]
  • Derek Ogilvie, muziek in de café’s, intocht Sint en Hermans…15 november 2019 Derek Ogilvie, muziek in de café’s, intocht Sint en Hermans… En weer een overvolle activiteitenkalender voor het komend weekeinde in het Goorse met bijvoorbeeld vanavond de Bokbieravond bij De Smidse en morgenavond twee bands in twee Goorse café's. […]
  • Wereldkampioen zingt tijdens Hofkoren, Getje Grevink bij De Ster24 maart 2017 Wereldkampioen zingt tijdens Hofkoren, Getje Grevink bij De Ster Dekoor uit Utrecht verzorgt komende zondag de finale van het jaarlijkse Hofkoren in de Goorse Reggehof. Het Close Harmony-gezelschap is meervoudig wereldkampioen en won ook al eens het […]