Le Coq in de prijzen tijdens Wild Tour

De Poeliers van het Goorse Le Coq zijn in de prijzen gevallen tijdens de prestigieuze Wild Tour Twente. Met de zelfgemaakte ree-paté werd een tweede prijs behaald terwijl er een derde plek werd behaald met de stoofpot met zwijn-vlees tijdens deze “Twente Wild Pate-Peper-Wijn-Burger 2017-verkiezing”. De prijzen werden donderdagavond uitgereikt in kooktheater ’t Seminar in Zenderen. Het is niet voor het eerst dat Le Coq in de prijzen valt tijdens deze verkiezing. Ook in 2014 werd een prijs behaald.

Josefien Oolbrink van poelier Le Coq met één van de gewonnen bekers

Gerelateerde berichten

  • Le Coq derde in aspergecontest28 april 2015 Le Coq derde in aspergecontest De aspergesalade van de Goorse poelier Le Coq heeft brons gekregen tijdens de verkiezing van de Twente Asperge Wijn-Ham-Bier-Salade 2015 op het ROC van Twente in Almelo. Een proefpanel van […]
  • Prijzen voor Goorse winkeliers14 november 2014 Prijzen voor Goorse winkeliers Le Coq is in de prijzen gevallen tijdens het zogenoemde Twente Wild On Tour. Dat is een contest voor wildgerechten- en specialiteiten. De hazenpeper die werd ingestuurd door de Goorse […]
  • Twee Goorse winkels gaan sluiten19 januari 2019 Twee Goorse winkels gaan sluiten Het wordt weer een stukje leger in het Goorse stadshart. Na vandaag is het gedaan met de DA Drogist. Het is de laatste dag dat de drogisterij en parfumerie geopend is. Uitbater van Zwol […]
  • Sushiwinkel in voormalig Le Coq-pand4 april 2019 Sushiwinkel in voormalig Le Coq-pand Er komt een Sushi-afhaalwinkel in het pand waar tot voor kort poelier Le Coq was gevestigd. De nieuwe winkel met de populaire oosterse hapjes komt er initiatief van Gorenaar Nimon Zhou en […]
  • Eerste lustrum Jaarsma/Lebbink27 juni 2012 Eerste lustrum Jaarsma/Lebbink Het Goorse marketingbureau Jaarsma/Lebbink viert op 1 juli het eerste lustrum en dat vijf-jarig bestaan wordt morgen 'gevierd' met een seminar in de Reggehof. Dat heeft als thema 'Groeien […]