Horselenberg coacht Twenthe in restant tegen Helios

Peter Horselenberg is komende zondag voor even de hoofdtrainer van vv Twenthe. De trainer van Twenthe 2 en oud-speler van de hoofdmacht neemt voor een uur het roer over van Michiel Mensink die op vakantie is als Twenthe de thuiswedstrijd tegen Helios uitspeelt. Die had de vakantie gepland in het inhaalweekeinde en had vooraf niet gerekend op het staken van het duel tegen Helios op 1 oktober jongstleden. Die wedstrijd werd gestaakt na een klein half uur toen de scheidsrechter geblesseerd raakte bij een stand van 1-2. Ook GFC en Hector spelen een inhaalduel maar dan volledig. Hector speelt thuis tegen het Boekelose BSC Unisson terwijl GFC op bezoek gaat bij TVO. Bij GFC ontbreekt Thijs Moormann die vorige week in de stadsderby tegen Hector uitviel met een knieblessure. Hector mist Cristian Haverslag.

peterhorselenbergPeter Horselenberg

Gerelateerde berichten

  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Erop of eronder voor GFC in topper tegen WVV7 april 2018 Erop of eronder voor GFC in topper tegen WVV Het is dé kraker in de strijd om het kampioenschap in de vierde klasse B van het zondag amateurvoetbal. Na WVV-GFC kan een voorschot worden genomen op wie er uiteindelijk met de titel aan […]
  • Cruciale Paasduels voor GFC en Hector14 april 2017 Cruciale Paasduels voor GFC en Hector Het wordt een druk en cruciaal Paasweekeinde voor de eerste elftallen van de Goorse voetbalclubs. Met name GFC en Hector moeten vol aan de bak. Morgen staat voor GFC het uitduel tegen TVO […]
  • Moormann terug bij GFC na lange revalidatie6 mei 2017 Moormann terug bij GFC na lange revalidatie Hij was tot en met vorig seizoen één van de sterkhouders bij GFC maar kreeg in juli van het vorig jaar rugproblemen die hem bijna een jaar aan de kant hielden. Thijs Moormann werd in […]
  • Twenthe moet hopen op misstap Zwolle26 mei 2018 Twenthe moet hopen op misstap Zwolle Voor vv Twenthe is de opdracht morgen simpel: Zelf winnen van KCVO en dan maar hopen op puntenverlies van sv Zwolle dat thuis speelt tegen Heeten. Gebeurt dat, dan is de nacompetitie voor […]