Horselenberg coacht Twenthe in restant tegen Helios

Peter Horselenberg is komende zondag voor even de hoofdtrainer van vv Twenthe. De trainer van Twenthe 2 en oud-speler van de hoofdmacht neemt voor een uur het roer over van Michiel Mensink die op vakantie is als Twenthe de thuiswedstrijd tegen Helios uitspeelt. Die had de vakantie gepland in het inhaalweekeinde en had vooraf niet gerekend op het staken van het duel tegen Helios op 1 oktober jongstleden. Die wedstrijd werd gestaakt na een klein half uur toen de scheidsrechter geblesseerd raakte bij een stand van 1-2. Ook GFC en Hector spelen een inhaalduel maar dan volledig. Hector speelt thuis tegen het Boekelose BSC Unisson terwijl GFC op bezoek gaat bij TVO. Bij GFC ontbreekt Thijs Moormann die vorige week in de stadsderby tegen Hector uitviel met een knieblessure. Hector mist Cristian Haverslag.

peterhorselenbergPeter Horselenberg