Twenthe pakt met tien man punt tegen koploper Helios

Twenthe speelde vanmiddag het resterende deel van het op 1 oktober gestaakte duel tegen koploper Helios. Dat duel werd rond de 30ste minuut gestaakt vanwege een blessure van de scheidsrechter. Dezelfde leidsman gaf vanmiddag om 14:00 het beginsignaal op `t Piepwillem voor een korte eerste helft dus. Twente begon aan de wedstrijd met de 1-2 achterstand die op het moment van het staken op het scorebord stond. De eerste helft leverde weinig spectaculaire momenten en geen doelpunten op. In de tweede helft ging Twenthe goed van start en kreeg een aantal goede scoringskansen, onder andere de lat stond een doelpunt in de weg. Halverwege het tweede bedrijf kreeg doelman Zweers rood nadat hij buiten het strafschopgebied een bal met de hand pareerde, hij werd vervangen door doelman Busschers. De tien man van Twenthe lieten zich niet uit het veld slaan en wisten af en toe gevaarlijk op te duiken voor het doel van de gasten. Een kwartier voor tijd mocht Koen Morsink vanaf de penaltystip aanleggen nadat Mark Nijland in het strafschopgebied onderuit werd gehaald. Hij faalde niet en schoot de verdiende gelijkmaker binnen. Met deze 2-2 eindstand schuift Twenthe op naar de 12e plaats, net boven Colmschate, dat echter één wedstrijd minder heeft gespeeld.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe-Helios gestaakt na blessure scheidsrechter1 oktober 2017 Twenthe-Helios gestaakt na blessure scheidsrechter De wedstrijd vv Twenthe - Helios is vanmiddag na 32 minuten bij een tussenstand van 1-2 gestaakt nadat scheidsrechter Arends uit Hoge Hexel geblesseerd raakte aan zijn enkel. Toen […]
  • Twenthe pakt ook drie punten bij Witkampers5 april 2018 Twenthe pakt ook drie punten bij Witkampers Witkampers had in het begin van de eerste helft het betere van het spel en kwam in de 10e minuut verdiend op voorsprong.  Halverwege het tweede bedrijf kantelde de wedstrijd en zat Twenthe […]
  • Twenthe verslikt zich opnieuw in promovendus11 september 2011 Twenthe verslikt zich opnieuw in promovendus Twenthe heeft de sof van vorige week geen halt weten toe te roepen. De ploeg van trainer Harold Oude Veldhuis verloor vanmiddag opnieuw van een promovendus. DSVD uit Deurningen was in Goor […]
  • Hector geeft wedstrijd in acht minuten weg12 maart 2017 Hector geeft wedstrijd in acht minuten weg Een zure nederlaag vandaag voor sv Hector. De ploeg van trainer Mark Dijkstra ging in Boekelo met 5-2 onderuit tegen BSC Unisson. Na twintig minuten kwam de thuisploeg, in […]
  • Nijland bezorgt Twenthe in blessuretijd de winst21 september 2014 Nijland bezorgt Twenthe in blessuretijd de winst Twenthe Goor heeft zondag de eerste overwinning van het seizoen geboekt. De ploeg van trainer Michiel Mensink won in extremis van een grillig TVV. Mark Nijland maakte in blessuretijd de […]