Lijnen geopend voor stemmen op Beauty Bo Grievink

Ze behaalde onlangs na een uitgebreide selectieprocedure de finale van Miss Beauty Overijssel en hoopt nu op veel stemmen. De lijnen zijn geopend voor de 22-jarige Bo Grievink en middels een sms kunnen mensen een bijdrage leveren aan de winst door een SMS met de tekst Poll Overijssel Bo te sturen naar nummer 3010. “Dit telt uiteindelijk voor 20% mee en kan dus doorslaggevend zijn” aldus de Goorse schone die op 12 mei in het Theaterhotel in Almelo in de provinciale finale staat voor een bikini-ronde, een gala-ronde én een voorstel-ronde. “Het is de bedoeling dat je in deze rondes gewoon straalt op het podium, dat je laat zien wie je bent en je zeker niet anders voor doet.” Daarnaast zet Grievink zich in aanloop naar deze finale in voor de Linda-foundation die zich inzet voor arme alleenstaande 0uders met kinderen. “Dat is niet verplicht maar dat doe ik graag. Daarom vraag ik ook daar te doneren via deze LINK en bij een donatie mijn naam in te vullen.”

Gerelateerde berichten