Leerlingen planten bomen op Thomas Ainsworth-begraafplaats

Op de plek waar medio januari een ravage werd aangericht door Code Rood, is vanochtend weer een verse boom geplaatst. Kinderen van groep 7 van de Heeckerenschool gaven zo met de gemeente invulling aan de Nationale Boomfeestdag. Zij plantten drie bomen op de Thomas Ainsworth-begraafplaats op de hoek Laarstraat/Herman Heijermanstraat. Het gaat om een Tulpenboom, Tamme kastanje én een Japanse noot. Dit onder toeziend oog van wethouder Scholten die de kinderen ook nog toesprak: “Sommige van jullie ouders weten nu nog waar zij als kind op de Boomfeestdag een boom plantten. Ik hoop dat jullie dat later ook weer aan jullie kinderen kunnen vertellen”.

Gerelateerde berichten

  • Code Rood: Ontwortelde boom zorgt voor ravage op begraafplaats18 januari 2018 Code Rood: Ontwortelde boom zorgt voor ravage op begraafplaats Goor is ook flink getroffen door de zware westerstorm. De eerste bomen zijn ontworteld in 't Twentse Haagje en ook verkeersborden zijn omgewaaid. "Het is op dit moment ook Code Rood voor […]
  • Nieuwe bomenrij aanstaande in de Deldensestraat13 maart 2019 Nieuwe bomenrij aanstaande in de Deldensestraat Er zijn nogal wat bomen gesneuveld tijdens de asbestsanering in de Deldensestraat maar er zijn inmiddels ook weer nieuwe bomen geplant. Dat gebeurde vandaag door leerlingen van groep 6 […]
  • Kinderen planten bomen voor een groener Gijmink22 maart 2017 Kinderen planten bomen voor een groener Gijmink Het is vandaag Nationale Boomfeestdag en dat houdt in dat er in het hele land bomen worden geplant door kinderen om hen meer kennis en inzicht te laten krijgen in het belang van bomen voor […]
  • ‘Nieuwe verkeerssituatie nu wel ingeburgerd’8 juli 2015 ‘Nieuwe verkeerssituatie nu wel ingeburgerd’ Goor is nu wel gewend aan de nieuwe verkeerssituaties en een nieuw onderzoek naar de bevindingen van de weggebruikers is niet nodig. Dat zegt wethouder Scholten op vragen van het Goorse […]
  • Weer raak op beruchte kruising Laarstraat11 januari 2016 Weer raak op beruchte kruising Laarstraat En weer was het raak vandaag op de inmiddels beruchte kruising Laarstraat Herman Heijermanstraat. Daar knalde rond half twee een zwarte Alfa Romeo met een Litouws kenteken hard op een Opel […]