Goorse Lotte wint ook regionale voorleeswedstrijd

Lotte Weernink heeft ook de regionale finale van de landelijke voorleeswedstrijd glansrijk gewonnen. De leerlinge van groep 7 van de Heeckerenschool won eerder de finale van de beste voorlezers in de Hof van Twente en maakte ook gisteravond de meeste indruk in haar categorie van alle Twentse scholen. Sem Kel uit groep 8 van de Wiekslag was eveneens geplaatst voor deze regiofinale maar hij gaat niet door. Lotte Weernink komt nu op woensdag 11 april in actie tijdens de Overijsselse finale in het Nijverdalse theater ZinIn. Mocht ze daar tot provinciaal kampioen worden gekozen dan wacht nog een landelijke finale, op woensdag 23 mei in de schouwburg in Amstelveen.

Blijdschap en verbazing bij Lotte Weernink (r) gisteravond toen ze tot regionaal voorleeskampioen werd verkozen

Gerelateerde berichten

  • Goorse voorlezers naar regionale finale20 februari 2018 Goorse voorlezers naar regionale finale Sem Kel en Lotte Weernink gaan de gemeente Hof van Twente vertegenwoordigen tijdens de regionale voorleeskampioenschappen op 14 maart in Tubbergen. In de afgelopen week streden de […]
  • Femke Poppink naar Overijsselse voorleesfinale18 maart 2017 Femke Poppink naar Overijsselse voorleesfinale De Goorse Femke Poppink is voorleeskampioen van de regio Twente geworden. De leerlinge uit groep 7 van de Prins Constantijnschool was gisteravond de beste van negen finalisten in het […]
  • Femke wint voorleeswedstrijd Hof van Twente17 februari 2017 Femke wint voorleeswedstrijd Hof van Twente Femke Poppink van de Goorse Prins Constantijn (Goor) is winnares geworden van de voorleeskampioenschappen van de gemeente Hof van Twente. De leerlinge uit groep 7 viel in Diepenheim op […]
  • Goorse Femke in Top 3 Overijsselse voorlezers13 april 2017 Goorse Femke in Top 3 Overijsselse voorlezers De Goorse Femke Poppink is gisteravond in de Top 3 ge-eindigd tijdens de Provinciale voorleesfinale in het Nijverdalse theater ZINin. Ze zat bij de besten van 10 finalisten uit Overijssel […]
  • Goorse Eline voorleeskampioen in de Hof25 februari 2016 Goorse Eline voorleeskampioen in de Hof De Goorse Eline Ensing is gisteravond voorleeskampioen geworden van de gemeente Hof van Twente. De leerlinge van groep 8 van de Prins Constantijn-school las voor uit het boek […]