Speelgoedwinkel Zippytoys in pand Optie 1

Goor krijgt weer een speelgoedwinkel. In het pand waar telefoonwinkel Optie 1 net iets meer dan een jaar geleden de deuren sloot (foto) komt Zippytoys. Dat is de fysieke winkel van de gelijknamige webshop die wordt gerund door de Goorse Judit Zuidberg. Het is de bedoeling dat de nieuwe speelgoedwinkel deze zomer kan worden geopend. Op Facebook staat ook al een vacature. Goor heeft sinds februari 2016 geen speelgoedwinkel meer. Toen ging Top1Toys in de Grotestraat dicht.

 

Gerelateerde berichten

  • Zippytoys geopend15 juni 2018 Zippytoys geopend Zippytoys heeft vandaag de deuren geopend. De nieuwe speelgoedwinkel is gevestigd in het voormalige pand van Optie 1 in de Grotestraat en wordt gerund door Judith Zuidberg die al langer […]
  • Top1Toys blijft toch in Goor16 februari 2016 Top1Toys blijft toch in Goor Speelgoedwinkel Top1Toys blijft toch open in het Goorse centrum. De winkel die wordt beheerd door de Almelose speelgoedgroothandel Otto Simon wordt nu een outlet-store voor speelgoed. Het […]
  • Degenkamp en Bolink winnen ballonvaarten17 juni 2018 Degenkamp en Bolink winnen ballonvaarten De twee ballonvaarten die in de verloting zijn gegaan in het kader van de Vaderactie van Goor Collectief zijn gewonnen door Ria Degenkamp en de heer of mevrouw Bolink. Enkele duizenden […]
  • Top1Toys sluit de deuren in Goor7 december 2015 Top1Toys sluit de deuren in Goor Een nieuwe slag voor het winkelbestand in het Goorse stadshart. Speelgoedwinkel Top 1 Toys gaat per 1 februari dicht. De speelgoedketen draait slechte financiĆ«le cijfers in de Grotestraat […]
  • Grotestraat krijgt kleur op Stoepkrijtdag3 april 2019 Grotestraat krijgt kleur op Stoepkrijtdag Er werd fanatiek gekleurd en getekend op een deel van de Grotestraat vanmiddag. Die was voor de gelegenheid voor een deel afgesloten om de kinderen uit Goor met diverse kleuren krijt, het […]